Daha öncede bu konuya yakın bir konu açmıştım,ve ordaki tavsiyeler üzerine sistemimi aldım.Fakat en lezzetli kısmı yani ekran kartını daha karar veremedim.Amd R9 290 ve Nvidia Gtx 970 arasında kaldım fakat,söyle bir durum var ki,Gtx 970 bütçemi 200 tl aştığı için işlemcide biraz kısmak zorunda kalıyorum.Ayrıca Gtx 770'i de tercih edebilirim. Teşşekkürler.
Hocam farkettiyseniz böyle oyunlarda fps için 200 tl daha fazla verilir mi ? Tabi ben çokda bilgili değilim en iyisini siz bilirsiniz ama fark olmadığğını söylemek isterim 290x bazı yerlerde gtx980 i yakalamıs durumda.Ve aralarındaki fark 5-6 fps Ama mc gibi oyunlarda 10-20 fps fark eder ama önemli olan kasmaması değil midir ? Yanlısım varsa Düzeltmenizi isterim
Hocam farkettiyseniz böyle oyunlarda fps için 200 tl daha fazla verilir mi ? Tabi ben çokda bilgili değilim en iyisini siz bilirsiniz ama fark olmadığğını söylemek isterim 290x bazı yerlerde gtx980 i yakalamıs durumda.Ve aralarındaki fark 5-6 fps Ama mc gibi oyunlarda 10-20 fps fark eder ama önemli olan kasmaması değil midir ? Yanlısım varsa Düzeltmenizi isterim
Hocam R9 290X 300 Watt tüketirken, GTX 970 145 Watt güç tüketimi ile karşımıza çıkıyor. Yanlışınız yok, R9 290'da oldukça güçlü bir kart fakat gücün yanında verdiği performansta önemli. Aynı zamanda düşük güç tüketimi düşük ısı demek. Düşük güç tüketim daha tuzlu faturalara gerilen bir kalkan demek. Ayrıca GTX 970, AMD'nin GCN mimarisine karşılık Nvidia'nın en son nesil mimarisi olan Maxwell ile beraber geliyor.
Kendinizi coil whine yüzünden servislerde harcamak istemiyorsanız 290x derim ben.
Kendim 7 tane 970 değiştirdim o yüzden söylüyorum 7 tanesinin sonunda sorunsuz bir modele denk geldim.
Kendinizi coil whine yüzünden servislerde harcamak istemiyorsanız 290x derim ben.
Kendim 7 tane 970 değiştirdim o yüzden söylüyorum 7 tanesinin sonunda sorunsuz bir modele denk geldim.
Şuanda imzam da kullandığım modeli kullanıyorum.
4 Tane Msi değiştirmiştim , 2 Tane Zotac AMP değiştirdim ki çok üzülmüştüm hiç değiştirmeyi istememiştim o kartı gerçekten hoş karttı , en son Gigabyte aldım onda da çıkınca aynı ürünle değişmeye karar verdim değiştim ve şuanda bir sorun yok yani coil whine var ama kasamın içine kafamı sokmadığım sürece ses duymuyorum.