Kardeş işlemci almicam zaten elimde olan işlemci bu ekran kartı alicamFX serisi alma. En az i3 almaya bak.
İşlemci zaten vardı ekran kartı alicam.Kardeş en azından FX 6300 al. 4 çekirdek alırsan ilerde sıkıntı çekersin DX 12 kullanan oyunlar çıkacak çünkü.
Peki ikinizede soruyorum ekran kartını düşürüp işlemci ve ekran kartimi alim yoksa r9 380 i alayimmi ? Ne dersiniz?FX serisi alma. En az i3 almaya bak.
Bunu dusunebilirim iyi olabilirDostum sen en iyisi Amd fx 6300 tak yanına r7 370 al.
İ3 alacak olursam dediğin gibi anakartda değişecek ama bu sefer de ekran kartı daha çok düşecek tahminimce bi önerininiz varmı başka butcem 900 TLFX serisi kesinlikle almayın. 6300 de boş bir işlemci. Kesinlikle İ3 6100 almalısın. Çok daha iyi bir işlemci. Tabi anakartı da değiştirmen gerekecek. 4300 yanına R9 380 takarsın fakat işlemciyi ağırlıklı kullanan oyunlarda darboğaz olabilir.
Dediğin gibi oyundan oyuna değişir fakat darboğaz olmucak bi şey istiyorum yani ilerdede sıkıntı çıkarmaması açısındanFX-4100 ile GTX 960 Darboğaz Yapar Mı ?
Burada FX 4100 ile GTX 960' ın darboğaz yapmayacağı söyleniyor. GTX 960 ile R9 380 arasında büyütülecek fark yok. Bence de R9 380 ile darboğaz yapmaz. Ayrıca darboğaz sorunu oyundan oyuna göre değişir.
Ne kadar bi beklemeden bahsediyorsun tahminince ayin 18 ine alicaktim normalde deOnun yerine RX 480 al biraz daha bekleyip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.