AMD R9 390 vs. GTX 970 FPS Farkı

O hata büyük ihtimal monitör GPU uyumsuzluğu.

Ve 70 Fps gidiyor 20'ye düşmesinden mi şikayetçisin.

Ve buyur bu oyunda Nvidia desteklemiyor, png'de gördüğün gibi. Eğer bir kart kendisini desteklemeyen bir oyunda 70 Fps alıyorsa, o kart Reis bir karttır. Ezik değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    152,8 KB · Görüntüleme: 154
O hata büyük ihtimal monitör GPU uyumsuzluğu.
Şu Nvidia fanboyluğundan bir vazgeçin artık. Hatalı ürünlerin arkasında durmak kimseye bir şey kazandırmaz. Nvidia bariz bir şekilde tüketiciye ayıplı ürün satmıştır. Ben de bugün bir kart alsam tercihimi Nvidia'dan yana kullanırım (Nvidia'nın renkleri AMD'ye göre daha soluk ve ben çoğu kişinin aksine soluk renkleri canlı renklere tercih ediyorum) ama bu kesinlikle 970 olmaz.

Bu hayatta en sevmesiğim şey fanboyların bana fanboy demesidir. Ve ardından gelen mesajıma bak. Anlayacaksın düşüşün nedenini.

Konuyu sadece Amd desteklemek için açın. Sonra bana fanboy diyin. Biraz insaf olur be.

Evet 970 fiyat performans açısından çok güzel bir kart ama 3.5 gb'a kadar, yani oyunda bellek gereksinimini ona göre ayarlayıp 3.5 gb'ı geçirtmeyeceksin eğer geçerse -ki gelecekteki oyunların rem ihtiyacı gitgide artacak- kart cortluyor. O takılmalar insanı hayattan soğutur.

Heh. Ağzın bal yesin. Eğer Fps istiyorsan 970. Fakat 3.5 Gb Vram yetersiz kalacağı için, oyunlarda uzun ömür istiyorsan 390.

Heh. Ağzın bal yesin. Eğer Fps istiyorsan 970. Fakat 3.5 Gb Vram yetersiz kalacağı için, oyunlarda uzun ömür istiyorsan 390.
FPS istiyorsan 970 demişsin ama şöyle katılırım buna 980 ve 970'i karşılaştırdığında fiyat performans olarak evet 970 derim 980 fiyatını haketmiyor çünkü ama 970'le 390'ı karşılaştırdığında kesinlikle 390 (tabi benim gibi renk konusunda garip fantezileri yoksa) ben Nvidia'nın soluk renklerini daha çok seviyorum çünkü http://peecee.dk/uploads/012014/final.jpg

Yook artık.
1.Oyunların hangi ayarda oynadığını gönder.
2. Monitör parlaklığı değiştirilmiş. Bu bariz.
3. Hangi GPU lar olduğunu nereden bileceğiz.

Ben fanboyum deme.

Hahahah.

Biz oyunlarda olduğu kadar delillerde de gerçeklik istiyoruz.

Yav ne alakası var beni dinlemiyor musun sen renk konusunda Nvidia'yı seviyorum diyorum zaten bu resmi de örnek olarak verdim muhtemelen bu kadar bariz bir fark yoktur aralarında ama Nvidia'nın renk konusunda AMD'ye göre daha soluk olduğu bir gerçek AMD'nin renkleri daha canlıdır. Nvidia. Da neden renkler soluk

Yazıyı düzenlemişsin.
Ben eski resimdeki Fps değerlerine takılmıştım pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…