AMD R9 Fury X 4K Performansı

yuso321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar R9 Fury Tri X ekran kartini aldim. 4 GB HBM belleği var. 4K'da bu 4 GB bellek yeticek midir bana? GTA 5'te gördük 6 GB'yi geçiyor. HBM 4 GB koyunca 8 GB gibi oluyor diye duydum. Doğru mu? Fury X de ayni şekilde. Bu kartlar 4 GB belleği ile nasıl 4K'da bu kadar performans verebiliyorlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda tek başına hiçbir kart 4K için yeterli değil. Olay sadece bellekte bitmiyor. Öyle olsaydı AMD'nin HBM ile şu anda ortalığı kasıp kavurması gerekiyordu ama olmadı. 980 Ti'ı bile geçemedi çoğu testlerde. Yine olay GPU'da bitiyor. Fury X de tek başına 4K için yeterli değil. Ha oynatır mı oynatır ama orta ayarlardan öteye gidemezsin.

Bir de HBM ile 4GB belleğin 8 GB olması gibi bir durum yok. AMD HBM konusunda çok gaz verdi ama testlerde bunu göremedik. Belki DX12'yi beklememiz gerek, belki de HBM2'yi. Belki de bu bellek mimarisini daha iyi kullanabilecek oyunları. Ama üzgünüm evlat, you are not the one.

The oracle matrix.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı