AMD R9 vs Nvidia Gtx 970

@Ahmet.Gunerhan Bilmeden neden yorum yapıyorsun? Her AMD konusunun altına aynı yorumları yapıyorsun. @JaroxJamaica bu kullanıcı ile ilgilensen iyi olacak. Dünde buna benzer bir sürü yorum yapmıştı. Yanlış bilgilendirme yapıyor.

1 hafta oturur, düşünür artık. R9 serisi kartlar gayet başarılı ve performanslıdır arkadaşlar. İncelemeleri bize geliyor zaten. Recep ve Ali abi her ayrıntısına kadar inceliyorlar kartı. Kafasında soru işareti kalan arkadaşlar incelemelerimize bakabilirler.
Asus R9 390X
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI R9 390X
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende kasa toplamaya calisiyorum.ekran kartinda kararsiz kaldim.bilgisayarci arkadasima ve bi kac kisiye sordum herkes nvidia Geforce dediler.amd den daha iyi dediler.kafam karisti iyice

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı