AMD Radeon 2020 GPU VRAM arttıramıyorum

PIAA61

Centipat
Arkadaşlar yeni çıkan sürümü bugün indirdim. Daha öncede eski sürümü kullanıyordum eski sürümü kullanma nedenim GPU ayarını yükseltebiliyordum. Fakat 2020'de yukseltemıyorum arttırıyorum ayarları kaydet dıyorum. Eski haline geri dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım AMD R5 M320. Şu anda eski sürümü indirdiğim için ekran görüntüsü gönderemiyorum.
Bahsettiği şey ise overlock yapma overlock yapamıyorum. Değişiklikleri uygula diyorum 1 saniye sonra eski haline dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil AMD GPU'larda zaten overclock yapabildiğiniz konusunda şüphem var. Yine de bu iş için MSI AfterBurner kullanabilirsiniz:

Şunu fark ettim ki ben hiçbir sürümde overlock yapamıyorum. MSI Afterburner bu konuda yardım eder mi?

Yapmayın da zaten. Konuya hakimiyetiniz yok. Laptopların soğutması içindeki bileşenin saat frekansına göre belirlenir. Bunu değiştiremeyeceğinize göre overclock da yapmayacaksanız.

Zaten konuya meraklı olsanız şimdiye Afterburner kurup kurcalıyor olurdunuz. Stok frekansta kullanmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…