AMD Radeon 21.4.1 sürücüsü çöküyor

285004

Hectopat
Makaleler
1
Sürücüyü 21.4.1'e güncellemiştim. İlk günlerde sıkıntı yoktu fakat son günlerde ekran siyah oluor ve AMD Hata Raporu aracı çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bilgisayarınızı güvenli moda geçirdikten sonra, ekran kartı sürücüsünü DDU (Display Driver Uninstaller) ile kaldırın. Restart attıktan sonra, yeni sürücüyü kurun.

Son düzenleme:
DDU ile kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun. Sanırsam o sürüm WHQL sürüm değil.
Yeni sürüm çıkmış. Sizin dediğiniz sürücüyü mü kurmam gerek yoksa bu yeni sürücüyü mü?

Dosya Ekleri

• 1621844962547.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 58
Yeni sürüm çıkmış. Sizin dediğiniz sürücüyü mü kurmam gerek yoksa bu yeni sürücüyü mü?

Dediğiniz sürüm opsiyonel. Yani yine sorun oluşturabilecek bir sürüm. Benim dediğimi deneyin.
Hocam WHQL ne demek? Bu sorunumla mı alakalı?

WHQL sürüm sürücü testleri tamamlanmış ve stabilitesi testler ile kanıtlanmış sürücü demek.

DDU ile sürücüyü kaldıracaktım, kaldırmadan önce kaldırdıktan sonra hangi sürücüyü kuracağıma bakayım dedim. Bendeki sürüm yani 24.4.1 zaten WHQL sürümmüş, kaldırıp WHQL olmayan 21.5.2'yi kurayım mı? Ne yapmalıyım?

21.2.3'ü kur. 21.3.1 ve sonraki sürümlerde sürücü çökme hatası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…