AMD Radeon 23.7.2 sürücüsü hataları

AMD NVIDIA karşı kaybetmesinin sebebi adamakıllı yazılım yapamıyorlar.
Kesinlik ile evet. Zamanında ben de AMD tercih etmiştim ama bir daha bilgisayar değiştirirsem NVIDIA dan şaşmam.

Driverla alakalı mıdır tam emin değilim ama bu sürüme güncelledikten sonra Facebook ve Twitter'da sayfayı kaydırırken takılma ve duraklama yaşamaya başladım. Başına aynı şey gelen varsa eski sürüme döneceğim

Ses takılması var bende ama driverdan mı pek emin değilim.

Bende de takılmaması gereken oyunlarda bir takılma yaşıyorum ara ara. Sorun bu sürücü mü acaba? RX 5500 XT kullanıyorum.

Merhaba ben MSI Alpha 15 marka ve modelli bir notebook kullanıyorum. Ekran kartım AMD Radeon RX 6600M ve AMD Radeon Graphics diye 2 kart var.
AMD 23.7.2 WHQL sürücüsünü yüklemeye çalışınca yüklemeye geçen ekranda yükle düğmesine tıklanmıyor ve dolasıyla yüklenmiyor.

Merhaba,
Ben de MSI Alpha 15 marka ve modelli bir laptop kullanmaktayım
Sistemimde 2 adet ekran kartı vardır. Bunlar:
Amd Radeon RX 6600M ve Amd Radeon graphics...
Amd Radeon software 23.7.2 whql sürücüsünü kurmak istediğimde 'yükle' düğmesine tıklanmıyor ve sürücü yüklemeye geçmiyor.

Son düzenleme:
Eski sürücüye dönecek gibiyim bende LoL'de donuyor Alt Tab yapınca geçiyor

Bende oyuna girer girmez hangi oyun olduğu fark etmiyor ilk 1dk arada anlık droplar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…