AMD Radeon 530 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

W.Heisenberg

Hectopat
Lenovo Ideapad S145'e sahibim. Bu Laptopu sadece işlerimi halletmek için almıştım, fakat oyun oynadığım bilgisayar bozuldu ve tamiri 5 günden az sürmez. Laptopun sahip olduğu ekran kartı AMD Radeon 530 CS:GO oyununda acı çekiyor, ana menüde 70-100 FPS arası alırken oyunun içinde 20 ile 40 arası FPS alıyor. İnternetten oyun testlerini izledim ve dolandırıldığımı bile düşündüm bir an (oyun ayarlarım; Very Low, 1280x720, 16:9).
İnternette bulduğum bir test daha.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnternetteki testler eski grafik kartları için yanlış oluyor genelde. Hem ekran kartı önemli değil işlemci önemli CS:GO'da.

Driver kurmak işe yarar tabi ki ama diğer sistem özellikleri ne?
Bir dakika bakıyorum;
İşlemci: AMD A9-9425 2 Core + 3GHz.
Dahili ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics.
Harici ekran kartı: AMD Radeon 530.
RAM: 8 Gb ram.
Ek olarak bilgisayar SSD kullanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir dakika bakıyorum;
İşlemci: AMD A9-9425 2 Core + 3GHz.
Dahili ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics.
Harici ekran kartı: AMD Radeon 530.
RAM: 8 GB RAM.
Ek olarak bilgisayar SSD kullanıyor.

FPS oldukça normal bence o attığınız ekran kartı benchmarkları ekran kartını %100 kullandıracak bir işlemci için yapılmış yani benchmark ta ekran kartı darboğaz yapıyor sizde ise işlemci %100'deyken ekran kartı %50-%60'larda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…