Çözüldü AMD Radeon 530'dan AMD Radeon R7 M440'a geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eymo17

Centipat
Daha fazla  
Ben Fortnite AMD Radeon 530 la Fortnite oynayınca kasıyor ama belki ekran kartını bir yüksek seviyedeki ekran kartına tanımlarsam kasmaz nasıl tanımlayabilirim? Tanımlıyorum ama yine de tanımlamıyor nasıl yapılabilir?

Dosya Ekleri

• ü.png
    ü.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm
Anlamadım, ekran kartını başka kart olarak gösterip performans artışı mı bekliyorsunuz? Onu geçtim 530 M440'dan daha performanslı zaten. Ekran kartını farklı kart olarak tanımlatırsanız performans artışı olmaz, donanımsal parça bu.
Anlamadım, ekran kartını başka kart olarak gösterip performans artışı mı bekliyorsunuz? Onu geçtim 530 M440'dan daha performanslı zaten. Ekran kartını farklı kart olarak tanımlatırsanız performans artışı olmaz, donanımsal parça bu.

Evet performans bekliyorum ama AMD Radeon M440'dan daha iyiyse neden Fortnite'da 30 FPS veriyor? Çok kasıyor Fortnite'da o yüzden yapmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bu videoda oyun kasmıyor, benim bilgisayarda oynanmıyor bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet performans bekliyorum ama AMD Radeon m 440'dan daha iyise nesen Fortnite'de 30 FPS veriyor çok kasıyor Fortnite'de o yüzden yapmak istiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bu videoda oyun kasmıyor beim bilgisayarda oynanmıyor bile

Video 4 yıl önce çekilmişte ondan. Kartı farklı kart olarak göstererek performans artışı elde edemezsiniz dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı