AMD Radeon 5450 sistemin performansı

PATOTOPC

Picopat
Daha fazla  
Ekran karıtım AMD redoan 5450 16 GB RAM almayı düşünüryorum. DDR 4 CS:GO'da nasıl bir FPS yüksekliği sağlayabilirim. Kaç FPS alırım? Şu anda 4 GB RAM DDR 3 var. Eski RAM bozuldu. 8 GB RAM o yüzden eski PC'min RAM'ini takıtım. De dut2 haritasında 40 FPS alıyorum.

Ekran karıtım AMD redoan 5450 16 GB RAM almayı düşünüryorum. DDR 4 CS:GO'da nasıl bir FPS yüksekliği sağlayabilirim. Kaç FPS alırım? Şu anda 4 GB RAM DDR 3 var. Eski RAM bozuldu. 8 GB RAM o yüzden eski PC'min RAM'ini takıtım. De dut2 haritasında 40 FPS alıyorum.
O ekran kartı varsa eğer sistemde belli ki eski ve kötü bir sisteminiz var 16 GB RAM takmanın alemi yok. Ayrıca DDR3 RAM var ise DDR4 nasıl takacaksınız anlamadım.

Anakartınız DDR4 RAM desteklemez. Ekran kartı belki cs go 720p düşük ayarlarda oynatır. Zevk vereceğimi zannetmem ama. Hd4450 den sonra büyük bekleti ile geçip hüsrana uğradığım karttır :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı