denedim bu sefer radeon ayarlarını değiştirip Catalyst Control Center'i kuruyor. Ben anlamaım bir şey Win 10 a format attığımda bilgisayarımda ses kayması oluyor win 7 de bu problem yok bi önerisi olan var mı ?
denedim bu sefer radeon ayarlarını değiştirip Catalyst Control Center'i kuruyor. Ben anlamaım bir şey Win 10 a format attığımda bilgisayarımda ses kayması oluyor win 7 de bu problem yok bi önerisi olan var mı ?
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Yeni bir bilgisayar alana kadar böyle kullanacağım mecbur. Siz sıkmak istemem ama bir şey sorabilir miyim ? Termal macun çok önemli bir yere mi sahip bilgisayar için aşırı ısınma oluyor da alayım mı termal macun ?
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Yeni bir bilgisayar alana kadar böyle kullanacağım mecbur. Siz sıkmak istemem ama bir şey sorabilir miyim ? Termal macun çok önemli bir yere mi sahip bilgisayar için aşırı ısınma oluyor da alayım mı termal macun ?
Erhan bey termal macun bilgisayar için kimi zaman önemsiz birşeymiş gibi görünür, lakin çok önemlidir. Bilgisayarın kullanım durumuna göre düzenli bir şekilde fan ve macun bakımı yapılırsa kulandığımız malzemeler daha az ısınır ve aşınması ona göre daha az olur. Yani sağlıklı çalışır, daha uzun ömürlü olur ve performans kaybı yaşanmaz.
Selamlar iyi forumlar.
Ekran kartım AMD Radeon 5500 Series driverlerini güncelliyemiyorum kendi sitesinde yada herhangi siteden bulamadım driver güncellerkende HATA 175 ile karşılaşıyorum lütfen yardım.
Not: Amd'nin kendi sitesinde ise benim ekran kartım görünmüyor.