AMD Radeon 7000 veya 6000 serisi ekran kartlarından alanlara The Last of Us Part I hediye edilecek!

Ben 5800X3D aldığımda sırf TR'de kampanya yok diye 3 oyun kaçırdım, çok heveslenmemek lazım.

Artık yapacak bir şey yok gibi eğer TLOU key alabilirsem Steam'deki iade etmek yerine direkt kodu uyun fiyata satarım.

Umarım Hepsiburada katılır Dead island 2 kaçırdım sanırım para verip alacağim artık demek'ki TLOU part 1 alıp satarım çünkü Steam on sipariş vermiştim.

Umarım Hepsiburada katılır Dead island 2 kaçırdım sanırım para verip alacağim artık demek'ki TLOU part 1 alıp satarım çünkü Steam on sipariş vermiştim.
Hocam iade edebilirsin aslında ben 1 hafta önce iade etmiştim kampanya şuan ilaç gibi geldi bakalım satanlar çıksın

Hocam iade edebilirsin aslında ben 1 hafta önce iade etmiştim kampanya şu an ilaç gibi geldi bakalım satanlar çıksın.

Bakacağim artık Kampanya'da Hepsiburada bakalım katılacak mı ona gore soracağim zaten onceki Kampanya'yı kaçırdım bunu kaçırmak istemiyorum.

Satmak isteyen varsa bana yazabilir, satın alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…