Keşke öyle bir seçenek olsa hocam bende çok isterdim. Ben aldığım zaman Dead ısland ve the Callisto Protocol veriliyordu. Hepsinin kampanya süreleri var, o süreler dışında maalesef alamıyor ya da değişim yapamıyorsunuz. Ama nereden bakarsanız çok güzel kampanyalar, ben hem işlemci ve ekran kartı için bu saydıklarımın yanında Uncharted 4 de almıştım, 1500 lira üstünde para yapıyor.
Gelmesi olasıdır. Yakın tarihte AMD GPU alacaklar için bir duyuru yaptım.Gelişme var mı? Türkiye'ye geldi mi bu kampanya yani?
Hocam iade edebilirsin aslında ben 1 hafta önce iade etmiştim kampanya şuan ilaç gibi geldi bakalım satanlar çıksınUmarım Hepsiburada katılır Dead island 2 kaçırdım sanırım para verip alacağim artık demek'ki TLOU part 1 alıp satarım çünkü Steam on sipariş vermiştim.
Hocam iade edebilirsin aslında ben 1 hafta önce iade etmiştim kampanya şu an ilaç gibi geldi bakalım satanlar çıksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.