AMD Radeon 7600M Payday 2 kaldırır mı?

Ekran kartı rahat kaldırır. İşlemcinizi ve RAM'inizi de öğrenebilir miyim?

4 GB RAM laptop Samsung i5 2.5GHz ama Boost'la 2.8yaptım. (Şu an indiriyorum inşallah olumlu yanıt alırım.)

Ekran kartı rahat kaldırır. İşlemcinizi ve RAM'inizi de öğrenebilir miyim?

Ama AMD Radeon'da var 2'li ekran kartı. Başlıkta yazdığım gibi 7600M AMD ama galiba 2'li çünkü Intel Graphics'de var.

Teşekkür ederim. Benim laptop bir değişik vallaha CS'de 4:3 de 110FPS (ortalama) bazı oyunlarda da 20FPS neden sizce?

Ne demek ☺. CS düşük sistem ister o yüzden bu performansı almanız normaldir. 20 FPS almanızın sebebi büyük ihtimal yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynamanızdan kaynaklıdır. Size tavsiyem işlemci bazlı yani işlemciye daha çok yüklenen oyunlar oynamanız.

Ne demek ☺. CS düşük sistem ister o yüzden bu performansı almanız normaldir. 20 FPS almanızın sebebi büyük ihtimal yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynamanızdan kaynaklıdır. Size tavsiyem işlemci bazlı yani işlemciye daha çok yüklenen oyunlar oynamanız.

Hocam boşuna 29GB indirdim kasıyor. Allah'tan virüs belası bitince yeni bilgisayar alacağım.

En düşüğe çektim hala kasıyordu denemedim daha ama aralarda yükseliyor frapsı bile açmadım

GPU-Z indirerek ekran kartınızı HD 7600M yapın yeniden başlatın bir daha deneyin.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı