AMD Radeon 8750M ekran kartı kontrol paneli açılmıyor

huseyin111

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

AMD Radeon 8750M ekran kartı son güncellemesini yapınca control paneli açılmaz oldu.

"AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun." yazıyor. Ne yapmalıyım?

Bende de aynı karttan var ve güncelleme yaptığımda o hatayı alıyorum. Recovery yapıp sürücü güncellemeniz lazım. Ben öyle çözmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ne yazık ki Mobility ekran kartlarında böyle sıkıntı var. Dizüstünüzün kendi sitesinden indirdiğiniz driveri kurduktan sonra Windows sadece driveri bir daha güncellemeye kalkıyor. Yeni çıkan güncelleme de senin ekran kartınla tam olarak uyumlu olmuyor. Bu da Catalyst Control Center'da sıkıntı çıkarıyor. Windows'un ekran kartını otomatik güncellemesini devre dışı bırak, yoksa her driveri geri yüklediğinde tekrar güncelleyecektir. Beni çok sinir etmişti. :)

Acer mı laptop? Bende Acer var. Intel i5 4200U ve 8750M var, Mortal Kombat X oynayamamıştım. Güzel bir kart degil 8750M ama 128 bit.

Aynen ne yazık ki Mobility ekran kartlarında böyle sıkıntı var. Dizüstünüzün kendi sitesinden indirdiğiniz driveri kurduktan sonra Windows sadece driveri bir daha güncellemeye kalkıyor. Yeni çıkan güncelleme de senin ekran kartınla tam olarak uyumlu olmuyor. Bu da Catalyst Control Center'da sıkıntı çıkarıyor. Windows'un ekran kartını otomatik güncellemesini devre dışı bırak, yoksa her driveri geri yüklediğinde tekrar güncelleyecektir. Beni çok sinir etmişti. :)
Windows 10 a güncelledikten sonra herşey normaldi. Ama güncelleme den sonra kontrol Center açılmadi. Tekrar recovery yaptım. Normalde sağ tık yaptıktan sonra radeon ayarları çıkıyordu. Recoveryden sonra o da kayboldu. Henüz bi oyun yuklemedim. Ekran kartınin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Sence tekrar bir sıkıntı yaşar mıyım?

Acer mı laptop? Bende Acer var. Intel i5 4200U ve 8750M var, Mortal Kombat X oynayamamıştım. Güzel bir kart degil 8750M ama 128 bit.
Maalesef acer. 2 yıldır kullanıyorum. Hiç memnun kalamadim. Bu pc'ye verdiğim para için çok pişman oldum

Display Driver Uninstaller Download version 15.7.5.5

Program ile driver kaldır. Sürücüyü manuel olarak yükle, otomatik güncelleme sıkıntısı yaşıyorsan.
Teşekkürler hocam. Ekran kartini deniyip calis calismamasi durumunda onerini deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı