Windows 10 Amd Radeon 8570 Ekran Kartı Sürücü Sorunu

Slaqer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ;
Arkadaşlar benim ekran kartım Amd Radeon 8570. Windows 10 format attım ve Amd' nin sayfasından otomatik sürücü bulma programını indirdim. Fakat ekran kartı modelimi Amd Radeon 8550 diye buluyor ve 2 gün önce format attım ve şimdi de Amd Radeon 6570 diye buluyor. Hazır pc olduğu için cd den Amd' nin 8570 sürücüsü kurdum fakat Windows 10 ile uyumsuz yüklediğim sürüm. Ekran kartım çift ekran kartı bu arada. Yardımcı olabilir misiniz ?

Ekran kartım çift ekran kartı demenden bilgisayarının Dizüstü olduğunu çıkarıyorum.Yani değiştirilebilir grafik.Eğer öyleyse Dizüstü bilgisayarının markasının kendi sitesinden driver indirip kurarsan daha sağlıklı olur.Çünkü AMD nin çıkardığı her güncelleme mobility ekran kartlarında sıkıntı çıkarabiliyor.Senin kendi firmandan indirdiğin driver senin bilgisayarın ile direkt bir uyum içerisinde oluyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı