AMD Radeon Adrenalin 2019 Özellikleri Yok

aquaporcy

Kilopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Ekran kartım AMD Radeon 530, son gelen sürücü güncellemesinin tanıtım videosunda; oyun içi arayüzü, farklı ayar seçenekleri gibi farklı farklı bir çok seçenek görüyorum fakat benim sürücü ayarlarda böyle şeyler mevcut değil. Yapmadığım bir şey mi var yoksa ekran kartım bu özelliklerimi desteklemiyor?

Bahsettiğim Video

Ekran görüntülerim:

1544814989973.png

1544815105120.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal Ekran Kartınızın eski olmasından kaynaklanıyor yani desteklemiyor. Malum 7600M (Kendisi benim ekran kartım olur.) şimdi o güncellemeleri alsaydı %80 çoğu özelliği desteklemezdi. Yani çok şaşırılacak bir şey değil.

Ayrıca en azından size güncelleme veriyor, benim Ekran Kartım 7600M'de 2015-2016 arası sürücü desteği kesildi.

1544818896890.png

Ben de öyle düşünmüştüm fakat AMD'nin sitesinde destekliyor diye buldum.
Dizüstü bilgisayarlarda/Mobil ekran kartlarında ReLive kullanılamıyormuş. Ancak sitede ekran kartı özelliklerinde gözüküyor. Sanırım

Bende de Radeon 530 var. ReLive sekmesi vardı hatırlıyorum Radeon Ayarlarında ama hiç denememiştim. Zaten bi süre sonra Lenovo'nun yayınladığı sürücüye dönmek zorunda kaldım.
Sizinki 4GB olan versiyonu sanırım. Benimki 2GB.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı