xSnQx Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Merhaba benim bilgisayarımda AMD Catalyst Control Center programı var. Bu programda AMD'nin ama bu programda hiçbir şey yapılmıyor. Ben bunu silip AMD Radeon Adrenalin'i indirmek istiyorum. Nasıl olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Merhaba benim bilgisayarımda AMD Catalyst Control Center programı var. Bu programda AMD'nin ama bu programda hiçbir şey yapılmıyor. Ben bunu silip AMD Radeon Adrenalin'i indirmek istiyorum. Nasıl olabilir?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #2 Ekran kartınıza bağlıdır bu, eski kartlarda olmaz. Ekran kartı modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS xSnQx Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 AMD Radeon R4 Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #4 xSnQx dedi: AMD Radeon R4 Genişletmek için tıkla... Laptop modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS xSnQx Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #5 Lenovo IdeaPad S145. Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #6 xSnQx dedi: Lenovo Ideapad s145. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç AMD'nin sitesinde sisteme uygun sürücü yok. Benim de bir fikrim yok, yeni konu açın orada yardımcı olsunlar. Artı 0 Eksi
xSnQx dedi: Lenovo Ideapad s145. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç AMD'nin sitesinde sisteme uygun sürücü yok. Benim de bir fikrim yok, yeni konu açın orada yardımcı olsunlar.
KS KS xSnQx Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: Çok ilginç AMD'nin sitesinde sisteme uygun sürücü yok. Benim de bir fikrim yok, yeni konu açın orada yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla... Şunu soracağım ben şimdi bilgisayarda AMD Catalyst kuruluyken AMD Adrenalin'i kurarsam ne olur? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Çok ilginç AMD'nin sitesinde sisteme uygun sürücü yok. Benim de bir fikrim yok, yeni konu açın orada yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla... Şunu soracağım ben şimdi bilgisayarda AMD Catalyst kuruluyken AMD Adrenalin'i kurarsam ne olur?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #8 xSnQx dedi: Şunu soracağım ben şimdi bilgisayarda AMD Catalyst kuruluyken AMD Adrenalin'i kurarsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Adrenalin veya Catalyst sürücü ile gelen bir yazılım. Uygun sürücü kurulması gerekir. Artı 0 Eksi
xSnQx dedi: Şunu soracağım ben şimdi bilgisayarda AMD Catalyst kuruluyken AMD Adrenalin'i kurarsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Adrenalin veya Catalyst sürücü ile gelen bir yazılım. Uygun sürücü kurulması gerekir.
KS KS xSnQx Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #9 Nasıl yani? Artı 0 Eksi