AMD Radeon Ayarları Açılmıyor

mertsinmaz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : Ryzen 5 5600
GPU : RTX 2060S
MEM: 32 GB 3600MHZ
STO: 2 TB M2 SSD + 500 GB SSD
PSU : 650W80+
DSP: 144HZ
En son AMD Adrenalin 19.x.x (tam sürümü hatıramıyorum) güncelledim fakat güncelledikten sonra Radeon arayüzünü açamıyorum. Driverları güvenli modda sildim, temiz kurulum yaptım yine açılmadı. Bunun çözümü nedir? Bıktım bu AMD'nin sorunlarından. Ne Relive açılıyor ne arayüz açılıyor. Var mı bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Y
Arkadaşın dediği şekilde dene olacaktır.
Aynısı benim de başıma geldi, oyun performansına etkisi olmadığı için sallamıyorum ama takipteyim.

Aynısı benim de başıma geldi, oyun performansına etkisi olmadığı için sallamıyorum ama takipteyim.
Hocam çözdüm ddu ile bütün driverleri (intel,amd,nvidia) felan güvenli moddayken siliyosun sonra en son sürümü temiz kurulum yapıyosun ve msi after burner yada herhangi bir rgb programı var ise( ekran kartı ile alakalı) kapatıyosun hepsini windows açılırken başlat seçeneklerini kapatmayıda unutma sonra açılıyor denedim oldu, haber verirsin yapınca.

arkadaşlar bu sorunu çözebilen var mı gerçekten ya , kaç aydır çözüm bulamadım takıntı yaptım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…