AMD Radeon FPS göstermiyor

YüceLowyer

Hectopat
Daha fazla  
Resime bakınca daha ıyı anlayacaksınız. Sorunum su: Benım ekran kartım AMD Radeon bende kendı ekran kartı drıverımı kullanıyorum. Valorant'ta ortalama olarak aldıgım FPS'ı drıverda gorebılıyorum ama CS:GO oynarken ortalama veya gercek zamanlı FPS degerımı drıverda goremıyorum. Sımdı CS:GO 3.yazılımlara her şeyı kapattı ondan drıver calısmıyor dıyenlerımız olacaktır ama cogu arkadaşlar CS:GO'nun degerını AMD'den alıyor diye duydum bu sorunu nasıl cozerız?

Yarınlarınızın bugunden ıyı gecmesı dılegıyle :)

c867ry7.png

Resime bakınca daha ıyı anlayacaksınız. Sorunum su: Benım ekran kartım AMD Radeon bende kendı ekran kartı drıverımı kullanıyorum. Valorant'ta ortalama olarak aldıgım FPS'ı drıverda gorebılıyorum ama CS:GO oynarken ortalama veya gercek zamanlı FPS degerımı drıverda goremıyorum. Sımdı CS:GO 3.yazılımlara her şeyı kapattı ondan drıver calısmıyor dıyenlerımız olacaktır ama cogu arkadaşlar CS:GO'nun degerını AMD'den alıyor diye duydum bu sorunu nasıl cozerız?

Yarınlarınızın bugunden ıyı gecmesı dılegıyle :)

Eki Görüntüle 1236544

Bende AMD Radeon ekran kartı kullanıyorum bende de öyle hocam CS:GO için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı