AMD Radeon Graphics nedir?

Dizüstü bilgisayarlarda donanımsal olarak pek bir değişiklik yapamayacağına göre yeni bilgisayar çözüm olacaktır.

Bir de hocam RDR2 de 1280'e alırsam çözünürlüğü grafikleri ortaya alırsam rahat oynatır mı?

Bu video yu biliyorum hocam.

Efenim videoda dediği gibi bu bilgisayarlar giriş seviye işlemcilere sahipler sonunda u olan işlemciler düşük güç tüketimi için tasarlandı oyun konusunda fazla bir şey bekleme fakat iş insanları ya da kafelerde oturup bilgisayara bakanlar bu tür bilgisayarlar alırlar çünkü bataryası saatlerce götürür yani bilgisayar oyun bilgisayarı değil.

yanlız hocam benim bilgisayar 2 saat dayanıyor

Bence iyi bir süre oyun dizüstülerinin 20 dakika dayanması bile mucize benim laptopu fişten çektiğim gibi şarjı yüzde 98'e iniyor.
oda güç tasarrufuyla hocam arkadaşımın laptop u 7 saat dayanmıştı rdr2 de 2. chapterın yarısına geldi

oda güç tasarrufuyla hocam arkadaşımın laptop u 7 saat dayanmıştı rdr2 de 2. chapterın yarısına geldi
oyun bilgisayarıysa pek dayanmaz 1 saat zar zor dayanır oyun bilgisayarlarının bataryası çünkü işlemcileri güçlü batarya zar zor yettiği için oyun bilgisayarları fişte kullanılmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…