Bir tek Sons of The Forest kötü.
Bu video yu biliyorum hocam.
Sons of The Forest zaten optimizasyonu iyi olan bir oyun değil. Sizde de düşük FPS vermesi normal.
Bir tek Sons of The Forest kötü.
Dizüstü bilgisayarlarda donanımsal olarak pek bir değişiklik yapamayacağına göre yeni bilgisayar çözüm olacaktır.
Bir de hocam RDR2 de 1280'e alırsam çözünürlüğü grafikleri ortaya alırsam rahat oynatır mı?
yanlız hocam benim bilgisayar 2 saat dayanıyorEfenim videoda dediği gibi bu bilgisayarlar giriş seviye işlemcilere sahipler sonunda u olan işlemciler düşük güç tüketimi için tasarlandı oyun konusunda fazla bir şey bekleme fakat iş insanları ya da kafelerde oturup bilgisayara bakanlar bu tür bilgisayarlar alırlar çünkü bataryası saatlerce götürür yani bilgisayar oyun bilgisayarı değil.
Yalnız hocam benim bilgisayar 2 saat dayanıyor![]()
oda güç tasarrufuyla hocam arkadaşımın laptop u 7 saat dayanmıştı rdr2 de 2. chapterın yarısına geldiBence iyi bir süre oyun dizüstülerinin 20 dakika dayanması bile mucize benim laptopu fişten çektiğim gibi şarjı yüzde 98'e iniyor.
oyun bilgisayarıysa pek dayanmaz 1 saat zar zor dayanır oyun bilgisayarlarının bataryası çünkü işlemcileri güçlü batarya zar zor yettiği için oyun bilgisayarları fişte kullanılmak zorundaoda güç tasarrufuyla hocam arkadaşımın laptop u 7 saat dayanmıştı rdr2 de 2. chapterın yarısına geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.