3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar AMD Radeon 4300/4500 series ekran kartım var. Oyun oynarken değerlere bakmak için kullanacağım. Ekran kartım MSI değil diye sorun olur mu? Bu ekran kartı ile MSI Afterburner'ı kullanabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar AMD Radeon 4300/4500 series ekran kartım var. Oyun oynarken değerlere bakmak için kullanacağım. Ekran kartım MSI değil diye sorun olur mu? Bu ekran kartı ile MSI Afterburner'ı kullanabilir miyim?
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 21 Eylül 2021 #2 Kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS 3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Eylül 2021 #3 212374 dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Artı 0 Eksi
212374 dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.450 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 21 Eylül 2021 #4 Hiçbir sorun olmaz, kullanabilirsiniz. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hiçbir sorun olmaz, kullanabilirsiniz. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 21 Eylül 2021 #5 MSI After hemen hemen her kartta çalıştırılabilirsiniz, isterseniz AMD kendi Softwaredan da bakabilirsiniz oyun ekranından Alt+R yaparak. Artı 0 Eksi
MSI After hemen hemen her kartta çalıştırılabilirsiniz, isterseniz AMD kendi Softwaredan da bakabilirsiniz oyun ekranından Alt+R yaparak.
KS KS 3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Eylül 2021 #6 Alfa Prime dedi: MSI after hemen hemen her kartta çalıştırılabilirsiniz, isterseniz AMD kendi Softwaredan da bakabilirsiniz oyunda ekranında alt+R yaparak. Genişletmek için tıkla... Yiğitt35 dedi: Hiçbir sorun olmaz, kullanabilirsiniz. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: MSI after hemen hemen her kartta çalıştırılabilirsiniz, isterseniz AMD kendi Softwaredan da bakabilirsiniz oyunda ekranında alt+R yaparak. Genişletmek için tıkla... Yiğitt35 dedi: Hiçbir sorun olmaz, kullanabilirsiniz. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? buradan da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi?
A Ahsapzen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 723 Çözümler 4 21 Eylül 2021 #7 200-250 MB RAM yiyor sadece. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.450 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 21 Eylül 2021 #8 332579 dedi: Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz işlemci ve RAM'den yer fakat öyle ağır olmaz veya FPS düşürmez. Artı 0 Eksi
332579 dedi: Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz işlemci ve RAM'den yer fakat öyle ağır olmaz veya FPS düşürmez.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 21 Eylül 2021 #9 332579 dedi: Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir FPS kaybı oluşmaz. Performans takıntınız varsa hali hazırda kurulu olan programınızı kullanmanızı tavsiye ediyorum. AMD Radeon FPS göstergesi nasıl açılır? AMD Radeon programında FPS göstergesi nasıl açılıyor? www.technopat.net Artı 0 Eksi
332579 dedi: Peki bir yavaşlık vs. yapar mı? Bilgisayara yük falan bindirir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir FPS kaybı oluşmaz. Performans takıntınız varsa hali hazırda kurulu olan programınızı kullanmanızı tavsiye ediyorum. AMD Radeon FPS göstergesi nasıl açılır? AMD Radeon programında FPS göstergesi nasıl açılıyor? www.technopat.net
KS KS 3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Eylül 2021 #10 Ahsapzen dedi: 200-250 MB RAM yiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Benim 3 GB RAM'im var. Oyun zaten 1.5 GB RAM yiyor. Eğer işletim sistemi 1 GB RAM yese geriye RAM kalmıyor ki zaten Alfa Prime dedi: Herhangi bir FPS kaybı oluşmaz. Performans takıntınız varsa halihazırda kurulu olan programınızı kullanmanızı tavsiye ediyorum. AMD Radeon FPS göstergesi nasıl açılır? AMD Radeon programında FPS göstergesi nasıl açılıyor? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hm bunu kurmam sizce daha mı mantıklı olur? Sadece FPS ve sıcaklık değerlerine bakmak istiyorum zaten. Artı 0 Eksi
Ahsapzen dedi: 200-250 MB RAM yiyor sadece. Genişletmek için tıkla... Benim 3 GB RAM'im var. Oyun zaten 1.5 GB RAM yiyor. Eğer işletim sistemi 1 GB RAM yese geriye RAM kalmıyor ki zaten Alfa Prime dedi: Herhangi bir FPS kaybı oluşmaz. Performans takıntınız varsa halihazırda kurulu olan programınızı kullanmanızı tavsiye ediyorum. AMD Radeon FPS göstergesi nasıl açılır? AMD Radeon programında FPS göstergesi nasıl açılıyor? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hm bunu kurmam sizce daha mı mantıklı olur? Sadece FPS ve sıcaklık değerlerine bakmak istiyorum zaten.