AMD Radeon HD 6570 sistemle 180 Hz monitör kullanılır mı?

quixo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yakında 60 Hz'den 180 Hz monitore gecis yapacagım. Yaklasık 10 senedir falan 60 Hz kullanıyorum o yüzden heyecanlıyım bayağı fakat endişe ettiğim bir şey var sistemim biraz eski AMD Radeon HD 6570 Intel Celeron G1820 2.7GHz 8 GB RAM ve bazı oyunlarda düşük FPS alabiliyorum genelde. Oynadıgım oyunlar Roblox ve Minecraft ve Roblox'ta yaklaşık 100 FPS Minecraft'ta ise 200-300 FPS arası alıyorum. Sizce monitörden tam verim alabilir miyim? Cevaplar için teşekkürler. Alacagım monitor ise bu https://www.sinerji.gen.tr/aoc-24-2...xJpUQZfYZj9EkDhFCuf7xEJlLV5CAFDQaAqAqEALw_wcB

Merhaba yakında 60 Hz'den 180 Hz monitore gecis yapacagım. Yaklasık 10 senedir falan 60 Hz kullanıyorum o yüzden heyecanlıyım bayağı fakat endişe ettiğim bir şey var sistemim biraz eski AMD Radeon HD 6570 Intel Celeron G1820 2.7GHz 8 GB RAM ve bazı oyunlarda düşük FPS alabiliyorum genelde. Oynadıgım oyunlar Roblox ve Minecraft ve Roblox'ta yaklaşık 100 FPS Minecraft'ta ise 200-300 FPS arası alıyorum. Sizce monitörden tam verim alabilir miyim? Cevaplar için teşekkürler.
180 HZ alıcak isen monitörden tam verim alman için 180 fps veya fazlasını alman gerekir, aksi takdirde örneğin 100 fps alıyorsan 100hz hissedeceksin. eğer 180 fpsden fazla alıyorsan istersen 1000 fps al 180 fps hissedeceksin.

180 HZ alıcak isen monitörden tam verim alman için 180 fps veya fazlasını alman gerekir, aksi takdirde örneğin 100 fps alıyorsan 100hz hissedeceksin. eğer 180 fpsden fazla alıyorsan istersen 1000 fps al 180 fps hissedeceksin.
peki adaptive sync acarak kullansam gene cok takılma olur mu

Takılma normalde de olmaz, hatta bir tık daha akıcı gelir zaten.

Ekran kartı ile Hz'i alamazsından kasıtı o FPS'yi vermeyecektir demek, yani dediğim mantığa çıkıyor.

Yani ben genelde Craft Rise ve Roblox oynuyorum Roblox'ta 100-120 Minecraft 200-300 alıyorum siz ne dersiniz sizce alınır mı? Yoksa kalsın mı ama cidden çok istiyorum yeni bir mönitor ve şu an imkanım varkende almak istiyorum

Yani ben genelde Craft Rise ve Roblox oynuyorum Roblox'ta 100-120 Minecraft 200-300 alıyorum siz ne dersiniz sizce alınır mı? Yoksa kalsın mı ama cidden çok istiyorum yeni bir mönitor ve şu an imkanım varkende almak istiyorum
İmkanın varken 180HZ alabilirsin robloxda 110 HZ falan hissedersin fakat minecraftta monitörü tamamı ile kullanırsın ayriyeten 144hz'den fazlasını almak için muhtemelen Display kablosuna ihtiyacın olucak ve alacağın monitörü bize de söyle ki dandik bir şey alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı