O tarz programları önermiyoruz.dostum bak mesala ben wirelless almıştım ne cd si vardı nede interenette vardı ama bu program sayesinde hem ekran kartımı hem realteki hemde wirellesın driverırını buldum link:https://www.iobit.com/en/driver-booster.php(y)
LegacyDenemiştim sistemin desteklenmediğini söylüyor program hata veriyor.
Sürücüye doğrudan link verdirmiyor AMD.
Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz.
pc nin markası modeli nedir?Ekran kartının güncel sürümünü bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 297297Eki Görüntüle 297298Eki Görüntüle 297299
pc nin markası modeli nedir?
Kartın modeline göre doldurun bilgileri. İşletim sistemini de doğru girin.
Yanlış sürücü indirmeniz durumunda zaten bir şeyler ters gidecektir, anlarsınız.
Display driver uninstaller programıyla ekran kartı sürücünü kaldır sonra AMD Radeon HD 7610M driver Download for WIN8,WIN10/64bits - TOSHIBA Satellite C850-B736 bu sürücüyü kurToshiba SATELLITE C855-2DG
İntel Core i3 @ 2348 Cpu @ 2.30 Ghz
Windows 10 - 64 bit
AMD Radeon HD 7500-7600 series
Donanım Kimliği
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_0300
Ek olarak: Donanım kimliğinden Google üzerinden arama yaptığımda AMD Radeon Hd 7610 çıkıyor karşıma ancak Windows 10 - 64 bit driverını bulamadım.
EDİT: Sorun güncel arkadaşlar pc ısınmamasına rağmen oyundayken bir süre sonrapc kendini yeniden başlatıyor. Ben bunu drivera bağlıyorum. Çünkü pc temizliği ve termal macun yeni yapıldı. SpeedFan programı ile kontrol ediyorum ısılar 60 lar da iken pc kapanıyor oyunda.
Display driver uninstaller programıyla ekran kartı sürücünü kaldır sonra AMD Radeon HD 7610M driver Download for WIN8,WIN10/64bits - TOSHIBA Satellite C850-B736 bu sürücüyü kur
Teşekkür ederim. Ancak o siteden indirilmiyor malesef aşağıdaki download butonları bilgisayara siteye ait bir program indiriyor driverı indiremiyorum.
Sadece faceyle giriş yap gönderdiğim linke ordan option 1 e tıkla hemen inerTeşekkür ederim. Ancak o siteden indirilmiyor malesef aşağıdaki download butonları bilgisayara siteye ait bir program indiriyor driverı indiremiyorum.
Arapça bir sitede bir driver sizce uygun olur mu? Eğer bulamazsam mecbur Windows 8.1 kuracağım.
https://devid.info/ar/60442/AMD+Radeon+HD+7610M
Sadece faceyle giriş yap gönderdiğim linke ordan option 1 e tıkla hemen iner
Merhaba siteye facebook ile giriş yaptım sayfayı yeniledim option yada herhangi bir download butonu çıkmıyor
Edit: Buldum sağolun indiriyorum şuan gelişmelerden haberdar edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.