AMD Radeon HD 7500 Driver Bulma

aras20

Hectopat
Ekran kartının güncel sürümünü bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

amd.png amd2.png amd3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
dostum bak mesala ben wirelless almıştım ne cd si vardı nede interenette vardı ama bu program sayesinde hem ekran kartımı hem realteki hemde wirellesın driverırını buldum link:https://www.iobit.com/en/driver-booster.php(y)
O tarz programları önermiyoruz.

Denemiştim sistemin desteklenmediğini söylüyor program hata veriyor.
Legacy

Buradan "Radeon Software Crimson Edition Beta" adlı dosyayı indirin. Sizin sürücünüz. (Windows 10 64-bit)
Sürücüye doğrudan link verdirmiyor AMD.
Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz.

Sürücüye doğrudan link verdirmiyor AMD.
Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz.

Daha önce AMD sitesi üzerinden driverı kurdum ancak forumdan bir arkadaş donanım kimliğinden araştırdıktan sonra yanlış driver kurmuş olduğumu belirtti. Format attığım için tekrar lazım oldu bulamıyorum.

Kartın modeline göre doldurun bilgileri. İşletim sistemini de doğru girin.
Yanlış sürücü indirmeniz durumunda zaten bir şeyler ters gidecektir, anlarsınız.

pc nin markası modeli nedir?
Kartın modeline göre doldurun bilgileri. İşletim sistemini de doğru girin.
Yanlış sürücü indirmeniz durumunda zaten bir şeyler ters gidecektir, anlarsınız.

Toshiba SATELLITE C855-2DG

İntel Core i3 @ 2348 Cpu @ 2.30 Ghz

Windows 10 - 64 bit

AMD Radeon HD 7500-7600 series

Donanım Kimliği

PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_0300

Ek olarak: Donanım kimliğinden Google üzerinden arama yaptığımda AMD Radeon Hd 7610 çıkıyor karşıma ancak Windows 10 - 64 bit driverını bulamadım.
EDİT: Sorun güncel arkadaşlar pc ısınmamasına rağmen oyundayken bir süre sonrapc kendini yeniden başlatıyor. Ben bunu drivera bağlıyorum. Çünkü pc temizliği ve termal macun yeni yapıldı. SpeedFan programı ile kontrol ediyorum ısılar 60 lar da iken pc kapanıyor oyunda.

Son düzenleme:
Toshiba SATELLITE C855-2DG

İntel Core i3 @ 2348 Cpu @ 2.30 Ghz

Windows 10 - 64 bit

AMD Radeon HD 7500-7600 series

Donanım Kimliği

PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_FB311179
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_0300

Ek olarak: Donanım kimliğinden Google üzerinden arama yaptığımda AMD Radeon Hd 7610 çıkıyor karşıma ancak Windows 10 - 64 bit driverını bulamadım.
EDİT: Sorun güncel arkadaşlar pc ısınmamasına rağmen oyundayken bir süre sonrapc kendini yeniden başlatıyor. Ben bunu drivera bağlıyorum. Çünkü pc temizliği ve termal macun yeni yapıldı. SpeedFan programı ile kontrol ediyorum ısılar 60 lar da iken pc kapanıyor oyunda.
Display driver uninstaller programıyla ekran kartı sürücünü kaldır sonra AMD Radeon HD 7610M driver Download for WIN8,WIN10/64bits - TOSHIBA Satellite C850-B736 bu sürücüyü kur

Display driver uninstaller programıyla ekran kartı sürücünü kaldır sonra AMD Radeon HD 7610M driver Download for WIN8,WIN10/64bits - TOSHIBA Satellite C850-B736 bu sürücüyü kur

Teşekkür ederim. Ancak o siteden indirilmiyor malesef aşağıdaki download butonları bilgisayara siteye ait bir program indiriyor driverı indiremiyorum.
Teşekkür ederim. Ancak o siteden indirilmiyor malesef aşağıdaki download butonları bilgisayara siteye ait bir program indiriyor driverı indiremiyorum.

Arapça bir sitede bir driver sizce uygun olur mu? Eğer bulamazsam mecbur Windows 8.1 kuracağım.
https://devid.info/ar/60442/AMD+Radeon+HD+7610M

Son düzenleme:
Sadece faceyle giriş yap gönderdiğim linke ordan option 1 e tıkla hemen iner

Merhaba siteye facebook ile giriş yaptım sayfayı yeniledim option yada herhangi bir download butonu çıkmıyor

Edit: Buldum sağolun indiriyorum şuan gelişmelerden haberdar edeceğim.
Merhaba siteye facebook ile giriş yaptım sayfayı yeniledim option yada herhangi bir download butonu çıkmıyor

Edit: Buldum sağolun indiriyorum şuan gelişmelerden haberdar edeceğim.

Display driver uninstaller ile kaldırdıktan sonra indirip kurdum ancak uymadı sanırım.

x11.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı