Amd Radeon HD 6610M Driver Bulma

Topçu Gürkan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncellikle selamlar arkadaşlar. Çok değişik bir sorunum var. En başta casper markalı bir laptop aldığıma lanet olsun, çok pişmanım. Zamanında bilmiyorduk cahillik tabi. Herneyse konuya gelecek olursak benim ekran kartı başlıkta da belirttiğim gibi amd adlı bir kart. Sitesinden yüklendiği zaman 7500/7600 seri yüklüyor fakat 6610 nasıl oluyor yahu ? Bulamıyorum şu driveri. Yardımcı olur musunuz ?

Aradığınız sürücü için AMD'nin sitesinden daha uygun bir yer olabilir mi? Aynı sürücüyü bir kaç versiyon GPU kullanıyorsa model isminde böyle yanlış yazımlar olabilir. Eğer doğru sürücüyü indirdiğinize eminseniz, ismine takılmanıza gerek yok.

Öncellikle selamlar arkadaşlar. Çok değişik bir sorunum var. En başta casper markalı bir laptop aldığıma lanet olsun, çok pişmanım. Zamanında bilmiyorduk cahillik tabi. Herneyse konuya gelecek olursak benim ekran kartı başlıkta da belirttiğim gibi amd adlı bir kart. Sitesinden yüklendiği zaman 7500/7600 seri yüklüyor fakat 6610 nasıl oluyor yahu ? Bulamıyorum şu driveri. Yardımcı olur musunuz ?
knk bu ekran kartları zaten aynı hwinfo 64 ten bak isttersen bende aynı şeyi kullanıyom ben driveri bile bulamadım sen bana atarmısın 7500/7600 ü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı