AMD Radeon HD 7500 Driver Bulma

aras20

Hectopat
Ekran kartının güncel sürümünü bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

amd.png amd2.png amd3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
dostum bak mesala ben wirelless almıştım ne cd si vardı nede interenette vardı ama bu program sayesinde hem ekran kartımı hem realteki hemde wirellesın driverırını buldum link:https://www.iobit.com/en/driver-booster.php(y)
O tarz programları önermiyoruz.

Denemiştim sistemin desteklenmediğini söylüyor program hata veriyor.
Legacy

Buradan "Radeon Software Crimson Edition Beta" adlı dosyayı indirin. Sizin sürücünüz. (Windows 10 64-bit)
dostum bak mesala ben wirelless almıştım ne cd si vardı nede interenette vardı ama bu program sayesinde hem ekran kartımı hem realteki hemde wirellesın driverırını buldum link:https://www.iobit.com/en/driver-booster.php(y)

Bahsettiğiniz programı denedim. Ekran kartı driverını hatalı kuruyor ancak diğer donanımların driverları konusunda başarılı olabilir.

Legacy

Buradan "Radeon Software Crimson Edition Beta" adlı dosyayı indirin. Sizin sürücünüz. (Windows 10 64-bit)

Teşekkürler. Deneyeceğim.
Bahsettiğiniz programı denedim. Ekran kartı driverını hatalı kuruyor ancak diğer donanımların driverları konusunda başarılı olabilir.

Teşekkürler. Deneyeceğim.

Edit: Eklediğiniz driveri indirdim. Mevcut driverı güvenli mod üzerinden Display Driver Uninstaller programı ile kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp yükledim. Driver sorunsuz bir şekilde yüklendi ancak sorunumu çözmedi oyuna giriyorum belli bir süre sonra laptop birden kapanıyor.

Bilgisayarı 2 hafta önce temizleyip termal macunları yeniledim. Isınma probleminden kaynaklanmıyor. Windows 8 kullaıyordum bir ara hiç sorun yoktu birden patlak veren bir sorundu ani kapanma durumu. Sorunu çözmek adına Windows 10 yükledim hala devam ediyor. En iyisi Windows 7 kurmak sanırım.

Legacy

Yardımınız için teşekkür ederim. Driverı kurduktan sonra ciddi şekilde performans artışı oldu. Ara sırada olsa oyundayken laptop kendi kendine yeniden başlatıyor arasıra da olsa ısınma kaynaklı değil temizlik ve termal macun yapıldı. Bazen oyunu açtıktan 20 dakika sonra bazen 2 saat sonra kendisini kapatıyor onun sebebinide bulursam hiçbir problem kalmayacak.

Ancak driver sorununu sayenizde hallettim sorun çözülmüştür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı