AMD Radeon HD 7550/7650M Battlefield 4 Multiplayer kaldırır mı?

Hayır kardeşim yanlışın var. Benim laptopum orta seviye bir makine. Mesela arkadaşımın i3 masa üstü pc var. Benim oynadığım oyunları oynayamıyor. Yani crysıs 3 battlefield 4 gta 4 yani. Benim yalan söylicek halim yok. Laptopları resmen eziyorlar. Hiçte ole değil. Grafik canavarı oyunları uçak gibi oynadım. Allaha şükür yani dicem o ki masa üstü laptopu geçer diye bişe yok. Yanlıssın ben tecrübe ettim kardeşim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i3 deyip geçmeyeceksin. i3 işlemcisi vardır, 4 GB RAM'i vardır ekran kartı yoktur. On boarda bağlamıştır nerden biliyorsun ? Bir kere onun sistemle aynı olsa yine de masaüstü bilgisayar laptoptan daha iyidir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaşım sana bu anlayış nerden geldi ya. Ayrıca bu laptoplara düşmanlığın nedir? Ben tecrübe ettim diyorum resmen 1gb ekran kartı var. Mesela grafiği baya güzel bi oyun var. Mars diye. Online. Ben onda ayarları sona çekiyorum. O ise yarıda anca yani. Hatta burada bir int cafe var. Ora core duo lar var. Onların da ekran kartlar 1 gb ama benim oynadığım oyunları oynayamıyolar. Ben gözümle gördüm arkadaşım dene gör...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayardaki yerde önemli örneğin ben Battlefield 3 ü 75 Gb lık boş alanla Medium kasmadan oynuyordum. Şu an 389 Gb boş alan var. Oyun D&R ın mükemmel kargosuyla gelirse buraya yazıcam kasıp kasmadığını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.Biraz geç oldu ama işte sonuç:
1366x768(en yüksek) çözünürlüğünde,medium ayarlarında,64 kişilik haritalarda,30 fps sabit oynuyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı