AMD Radeon HD 7600M Series mi Intel(R) HD Graphics mi kullanılmalı?

Muhammed0309

Centipat
Daha fazla  
Laptopumda iki tane ekran kartı var hangisini kullanmalıyım AMD Radeon HD 7600M Series mi Intel(R) HD Graphics 4000 mi? Hangisi daha iyi performans verir?(oyunlarda vb.)

7600M daha iyi performans verebilir. İkisiyle de ayrı ayrı test ederek oyunlarda hangisinin daha iyi performans verebildiğini görebilirsiniz. İkisi de birbirine yakın.

7600m serisi daha güçlü.
teşekkür ederim

7600M daha iyi performans verebilir. İkisiyle de ayrı ayrı test ederek oyunlarda hangisinin daha iyi performans verebildiğini görebilirsiniz. İkisi de birbirine yakın.
teşekkürler

birşey daha soracağım masaüstüme sağ tık yapınca ekran kartını göremiyorum driver lemi alakalı acaba AMD Radeo nun driver ın linkini atabilirmisiniz ben bulamadımda

birşey daha soracağım masaüstüme sağ tık yapınca ekran kartını göremiyorum driver lemi alakalı acaba AMD Radeo nun driver ın linkini atabilirmisiniz ben bulamadımda
Bu linkteki program ile (AMD'nin kendi oto sürücü bulma programı) sürücünüzü kurmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa ama biraz sizi uğraştırabilir kurması.
1725565986085.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı