AMD Radeon HD6510 Ekran Kartım Var

Ali Gürel

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
18
Yer
Antalya
ATI HD6510 ekran kartım var ve internette çok kötü yorum yapmışlar bilgisayarım hazır sistem ( toplamadan yanayım ama ) Neyse ben bu ekran kartını değiştirecek olsam elimde 150-200 lira bütçe var iyi bir ekran kartı alabilir miyim ayrıca bu aldığım ekran kartı sistemime ne kadar uyumlu olur uyumsuzluk sorunu yaşar mı ?

4684incia1070833.png


Bu da sistem özelliklerim dediğim gibi maalesef hazır bir sisteme sahibim :(
 
150 200 TL alınacak bir ekran kartının senin ekran kartından çok bi fark olacağını sanmıyorum almışken iyi bir ekran kartı al biriktirip,en iyisi böyle olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
230 Watt değil Volt'tur o. Öyle kasanın arkasına eğilip güç kaynağına bi bakmakla kaç Watt olduğunu öğrenemezsin. Orada şehir şebekesi yazar. Kasanın kapağını aç öğren kaç Watt olduğunu.

Bildiğim kadarıyla casperda kapağı açınca garanti gidiyor ama bende öyle bir hataya düşmüştüm 220 AC Yazıyordu 220 watt sandım sonra kapağı açıp baktığımda 280 Watt olduğunu öğrendim :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı