Arkadaşlar bilgisayardan AMD'ye girip güncellemeyi yapıyorum ama ekran görüntüsü bozuluyor.
AMD'nin kendi sitesine girip bakıyorum öyle bir ekran kartı Driver'ı yok sorunu anlamadım 7600 yerine başka bir ekran kartı Driver'i kurabilir miyim? Bilgisayara ait ekran kartı Driver otomatik bulmayı da denedim onda da ekran kartı Driver'ını bulmuyor, ne yapmam gerek ekran kartını değiştiriyim mi?
Aynı sorunu bizzat yaşadım, 7600M bir seridir yani tam olarak bir model değildir.
Gördüğün gibi 7600M serisinin 6 farklı kart modeli var, seninkini öğrenmemiz lazım.
Bilgisayarının marka ve modeli dahil özelliklerini yazar mısın
Aynı sorunu bizzat yaşadım, 7600M bir seridir yani tam olarak bir model değildir.
Gördüğün gibi 7600M serisinin 6 farklı kart modeli var, seninkini öğrenmemiz lazım.
İlk defa karşılaşıyorum aynı ekran kartını kullanan 3 arkadaşımda da sorun oldu hiçbirinde öyle bir hata vermedi, kısacası pek bilgim yok.
Ama bu büyük ihtimalle çözecektir:
Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcısından sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat sonra yeniden yüklemeyi dene.
İlk defa karşılaşıyorum aynı ekran kartını kullanan 3 arkadaşımda da sorun oldu hiçbirinde öyle bir hata vermedi, kısacası pek bilgim yok.
Ama bu büyük ihtimalle çözecektir:
Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcısından sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat sonra yeniden yüklemeyi dene.