AMD Radeon HD7600M ekran kartı güncellemesi

alico1970

Centipat
Arkadaşlar bilgisayardan AMD'ye girip güncellemeyi yapıyorum ama ekran görüntüsü bozuluyor.
AMD'nin kendi sitesine girip bakıyorum öyle bir ekran kartı Driver'ı yok sorunu anlamadım 7600 yerine başka bir ekran kartı Driver'i kurabilir miyim? Bilgisayara ait ekran kartı Driver otomatik bulmayı da denedim onda da ekran kartı Driver'ını bulmuyor, ne yapmam gerek ekran kartını değiştiriyim mi?

Aynı sorunu bizzat yaşadım, 7600M bir seridir yani tam olarak bir model değildir.
Gördüğün gibi 7600M serisinin 6 farklı kart modeli var, seninkini öğrenmemiz lazım.

Ekran Görüntüsü (1).png

Bilgisayarının marka ve modeli dahil özelliklerini yazar mısın

Aynı sorunu bizzat yaşadım, 7600M bir seridir yani tam olarak bir model değildir.
Gördüğün gibi 7600M serisinin 6 farklı kart modeli var, seninkini öğrenmemiz lazım.

Eki Görüntüle 541612

Bilgisayarının marka ve modeli dahil özelliklerini yazar mısın
Laptobun markası toshiba satellite l850 1RJ Özellikleride bu bilgisayarımın

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 147
Bilgisayarının modeli aracılığıyla buldum, ekran kartın 7670M.
Sürücü linkini aşağıya bıraktım oradan kendi işletim sistemine göre seçebilirsin.
Sürücü:https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m
He bu arada önce DDU ile ekran kartı driverlarını sil, sonra yükle.
teşekkürler deneyip ulaşıcam sislere
Dostum yapman gereken donanım kimliğini internete yazıyorsun çıkan ekrab kartı seninkidir. Aynı ekrab kartı sorunu arkadaşımda da var bugün çözdük.
Bilgisayarının modeli aracılığıyla buldum, ekran kartın 7670M.
Sürücü linkini aşağıya bıraktım oradan kendi işletim sistemine göre seçebilirsin.
Sürücü:https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m
He bu arada önce DDU ile ekran kartı driverlarını sil, sonra yükle.
Dediğin şekilde yaptım ama amdyi yüklerken algılama sürücüsü yükleme başarısız oldu diyor ne yapmam gerek

Dediğin şekilde yaptım ama amdyi yüklerken algılama sürücüsü yükleme başarısız oldu diyor ne yapmam gerek
İlk defa karşılaşıyorum aynı ekran kartını kullanan 3 arkadaşımda da sorun oldu hiçbirinde öyle bir hata vermedi, kısacası pek bilgim yok.

Ama bu büyük ihtimalle çözecektir:
Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcısından sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat sonra yeniden yüklemeyi dene.

İlk defa karşılaşıyorum aynı ekran kartını kullanan 3 arkadaşımda da sorun oldu hiçbirinde öyle bir hata vermedi, kısacası pek bilgim yok.

Ama bu büyük ihtimalle çözecektir:
Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcısından sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat sonra yeniden yüklemeyi dene.
teşekkür ederim yaptım oldu
teşşekkürler yaptım oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı