AMD Radeon mac OS X'de mavi ekran sorunu

acemi iste

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu iste baya bir acemiyim. Kendime bir tane mac OS X kurdum fakat acilista mavi bir ekran geliyor.
Üste internal_hfs alt tarafta ise Boot mac OS X from xxx ismim yaziyor. Ben enter tusuna basmadan bu ekrani gecemiyorum. Acaba ben bu sorunu nasil asabilirim ?
Bilgisayarim masaüstü.
Anakart Msi İntel Core i3 grafik karti. AMD Radeon HD DDR3 16GB

Son düzenleyen: Moderatör:

Buyurun. Anlaşılan bu hata bir tek bende olmuş.

Şimdi hocam sorularımı cevaplarsanız başlarına satılarını yazarak yardımcı olmak isterim.
  1. İmajı Technopat Sosyal'den indirip yönergelere göre yazdırdınız mı?
  2. Bu ekrandayken Enter yapınca kurulum mu başlıyor bilgisayar kendini kapayıp açıyor mu ?
  3. Bu ekranda dümdüz bir renk mi hakim yoksa disk seçim ekranı gibi bir şey var mı ?

Simdi ustam 2.ci sorunuzdan baslayim. Enter yapinca elma isreti geliyor ve normal aciliyor. O kisimda sorun yok. 3.soruna gelirsek evet resimde oldugu gibi o sekil geliyor baska birsey yok. Başta start dügmesine basinca hersey normal aciliyordu bir yere enter ne demem gerekmiyordu. Fakat simdi start dügmesine basinca bu mavi ekran geliyor enter a basmadan gitmiyor. Enter yapinca normal aciliyor. İlginden dolayida ayrica tesekkür ederim.

Imaj olarak OS X 10.9.5 (13F1911).
Clover versiyonunu siz söyleyince güncelledim.
Bios ayarlarini Recep Baltas ustanin videosunu izledim ve ona göre ayarlamistim.
Donanim bilgisi daha fazla ne konusunda bilgi istiyorsunuz?

Berkayco @arkadasin sorusuna gelirsek.
BIOS ayarlani nasil paylasibilirim nasil yapildigini bilmiyorum.
Ben bu imaji indireli 1 sene oldugu icin nerden indirdigimi harilamiyorum fakat Recep Baltas ustayi izleyerek kurulumu yapmistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…