U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 27 Nisan 2023 #1 AMD Radeon Minecraft Java Edition'ı kaydetmiyor. Masaüstünü kaydet ayarı açıksa masaüstünü değilse siyah video çekiyor.
AMD Radeon Minecraft Java Edition'ı kaydetmiyor. Masaüstünü kaydet ayarı açıksa masaüstünü değilse siyah video çekiyor.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 Tam ekrandayken bende kayıt alamadım. Pencereli yapınca alabildim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 27 Nisan 2023 #3 wennzy dedi: Tam ekrandayken bende kayıt alamadım. Pencereli yapınca alabildim. Genişletmek için tıkla... Çözdün sağ olasın. Sürprizbozan: Konu dışı bekliyoruz seni sunucuya yoldaş. Artı 0 Eksi
wennzy dedi: Tam ekrandayken bende kayıt alamadım. Pencereli yapınca alabildim. Genişletmek için tıkla... Çözdün sağ olasın. Sürprizbozan: Konu dışı bekliyoruz seni sunucuya yoldaş.