berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 29 Kasım 2020 #1 Ekranında böyle noktalar çıkıyor, güncel Radeon sürümünü yükleyince olmaya başladı. Bu efekti nasıl kapatabilirim?
Ekranında böyle noktalar çıkıyor, güncel Radeon sürümünü yükleyince olmaya başladı. Bu efekti nasıl kapatabilirim?
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 29 Kasım 2020 #2 Bu sorun genellikle bozuk görüntü kablolarından kaynaklanmaktadır. Ne tür bir kablo kullanıyorsunuz, başka kablo denediniz mi? Artı 0 Eksi
Bu sorun genellikle bozuk görüntü kablolarından kaynaklanmaktadır. Ne tür bir kablo kullanıyorsunuz, başka kablo denediniz mi?
KS KS berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 29 Kasım 2020 #3 647624518 dedi: Bu sorun genellikle bozuk görüntü kablolarından kaynaklanmaktadır. Ne tür bir kablo kullanıyorsunuz, başka kablo denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ASUS monitörüm ile gelen Display Port kablosu kullanıyorum. Bu sorun önceki Radeon sürümde yoktu, dün gece yeni sürüme güncelleyince bu efekt geldi. Artı 0 Eksi
647624518 dedi: Bu sorun genellikle bozuk görüntü kablolarından kaynaklanmaktadır. Ne tür bir kablo kullanıyorsunuz, başka kablo denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ASUS monitörüm ile gelen Display Port kablosu kullanıyorum. Bu sorun önceki Radeon sürümde yoktu, dün gece yeni sürüme güncelleyince bu efekt geldi.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Kasım 2020 #4 berkugurtr dedi: ASUS monitörüm ile gelen Display Port kablosu kullanıyorum. Bu sorun önceki Radeon sürümde yoktu, dün gece yeni sürüme güncelleyince bu efekt geldi. Genişletmek için tıkla... O halde DDU ile kaldırın ve bir önceki sürümü yükleyin. Artı 0 Eksi
berkugurtr dedi: ASUS monitörüm ile gelen Display Port kablosu kullanıyorum. Bu sorun önceki Radeon sürümde yoktu, dün gece yeni sürüme güncelleyince bu efekt geldi. Genişletmek için tıkla... O halde DDU ile kaldırın ve bir önceki sürümü yükleyin.
KS KS berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 29 Kasım 2020 #5 PanzerTR dedi: O halde DDU ile kaldırın ve bir önceki sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... O sürümde ekran kaydedici doğru çalışmıyor. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: O halde DDU ile kaldırın ve bir önceki sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... O sürümde ekran kaydedici doğru çalışmıyor.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Kasım 2020 #6 berkugurtr dedi: O sürümde ekran kaydedici doğru çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O halde başka bir sürüm yükleyin. Artı 0 Eksi
berkugurtr dedi: O sürümde ekran kaydedici doğru çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O halde başka bir sürüm yükleyin.
LinnOG Picopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 29 Kasım 2020 #7 Şuan için en güncel WHQL sürüm olan 20.9.1 sürümünü kurun. Artı 0 Eksi