- Makaleler
- 2
Yükledikten sonra LOL'de 300 FPS'ten 150 200 FPS'e düştü.
Teşekkürler fps oyunlarında her hangi bir başka ayar açmamızı önerir misiniz?Hareket tabanlı Dinamik çözünürlük, Kısacası daha fazla FPS almanızı sağlıyor.
Bahsettiğim ayarlamalar yeterli olacaktır.Teşekkürler fps oyunlarında her hangi bir başka ayar açmamızı önerir misiniz?
Hocam bi 19.12.3 Optional sürümünü dener misiniz?Yüklemeyin arkadaşlar yüklemeyin. Ya hiç mi takip etmiyorsunuz forumu anlamıyorum. Ben şahsen en az 5 kere stabil değil diye yazdım. En az 10 tane konu gördüm yükledikten sonra şu oldu bu oldu diye. Ne bu ısrar? Eski stabil kullandığınız sürüme dönün lütfen. En azından 2 hafta kadar bekleyin sorunları çözsünler o zaman indirirsiniz yeni sürümü.
Yanlış bilgilendirme! Fps artışına etkisi yok vsync açıkken performans artışı sağlar .Çoklu Arabellekleme, FPS artışında etkisi var.
Chill ile min ve max fps yi ayarlayarak yapabilirsin.Daha önceki sürümde FPS değerini istediğim gibi ayarlayabiliyordum. Yeni sürümde bu ayarı bulamadım. Yardım eder misiniz?
Bu sadece bilgi ile alakalı değil. Driverlar sorunlu onu kapat bunu kapat şeklinde olmaz bazı şeyler. Son kullanıcı bu tarz şeylerle uğraşmamalıAyar yapmayı bilmeyenler sorunlu yok şöyle yok böyle diye ağlıyor, kardeşim o senin bilgisizliğinden dolayı ortaya çıkan problem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.