claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #11 https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/viwgq309.exe İndirip yönetici olarak çalıştırman yeterli.
https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/viwgq309.exe İndirip yönetici olarak çalıştırman yeterli.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Ekim 2016 #12 claus dedi: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/viwgq309.exe İndirip yönetici olarak çalıştırman yeterli. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ekrana bir mesaj geldi, gerekli yönergeleri öğrenmek amacıyla iptal ettim. Ne yapmam gerekiyor?
claus dedi: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/viwgq309.exe İndirip yönetici olarak çalıştırman yeterli. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ekrana bir mesaj geldi, gerekli yönergeleri öğrenmek amacıyla iptal ettim. Ne yapmam gerekiyor?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #13 BIOS''u güncelledin mi yani ? İptal mi ettin ? Tam olarak anlayamadım.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Ekim 2016 #14 claus dedi: BIOS''u güncelledin mi yani ? İptal mi ettin ? Tam olarak anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Programı açtım, daha sonra karşıma fotoğraftaki ekran geldi, ben de önce sizden bilgi almak amacıyla iptal ettim. @claus Son düzenleme: 19 Ekim 2016
claus dedi: BIOS''u güncelledin mi yani ? İptal mi ettin ? Tam olarak anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Programı açtım, daha sonra karşıma fotoğraftaki ekran geldi, ben de önce sizden bilgi almak amacıyla iptal ettim. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #15 Chorome vs kapatın. Bu ekran geldiğinde tamam deyin. Sonrasında hiç bir şekilde bilgisayarı kapatmayın. BIOS güncellecek bu şekilde.
Chorome vs kapatın. Bu ekran geldiğinde tamam deyin. Sonrasında hiç bir şekilde bilgisayarı kapatmayın. BIOS güncellecek bu şekilde.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Ekim 2016 #16 claus dedi: Chorome vs kapatın. Bu ekran geldiğinde tamam deyin. Sonrasında hiç bir şekilde bilgisayarı kapatmayın. BIOS güncellecek bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam işlem gerçekleşti. %100 oldu ve bilgisayarım 2 defa yeniden başlatıldı. Şuan bir sıkıntı yok gibi, ama sanırım BIOS ayarlarım sıfırlanmış. Hotkey modu açık sanırsam FN tuş kombinasyonları yerine direk tuşa bastığımda çalışıyor. Son düzenleme: 19 Ekim 2016
claus dedi: Chorome vs kapatın. Bu ekran geldiğinde tamam deyin. Sonrasında hiç bir şekilde bilgisayarı kapatmayın. BIOS güncellecek bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam işlem gerçekleşti. %100 oldu ve bilgisayarım 2 defa yeniden başlatıldı. Şuan bir sıkıntı yok gibi, ama sanırım BIOS ayarlarım sıfırlanmış. Hotkey modu açık sanırsam FN tuş kombinasyonları yerine direk tuşa bastığımda çalışıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #17 BIOS'a girip optimeze default yapıp çıkın. Sonrasında güncel sürücüyü yüklemeyi tekrar deneyin. DDU ile kaldırdıktan sonra kurmayı deneyin.
BIOS'a girip optimeze default yapıp çıkın. Sonrasında güncel sürücüyü yüklemeyi tekrar deneyin. DDU ile kaldırdıktan sonra kurmayı deneyin.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 20 Ekim 2016 #18 claus dedi: BIOS'a girip optimeze default yapıp çıkın. Sonrasında güncel sürücüyü yüklemeyi tekrar deneyin. DDU ile kaldırdıktan sonra kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. BIOS güncellemesinden sonra kurmayı denediğimde çalıştı. Çok minnettar oldum. Tekrar teşekkürler.
claus dedi: BIOS'a girip optimeze default yapıp çıkın. Sonrasında güncel sürücüyü yüklemeyi tekrar deneyin. DDU ile kaldırdıktan sonra kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. BIOS güncellemesinden sonra kurmayı denediğimde çalıştı. Çok minnettar oldum. Tekrar teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2016 #19 Ö.d