AMD Radeon R7 240 overclock nasıl yapılır?

Zreqw

Picopat
Daha fazla  
Yapay zeka ile şöyle bir ayar yaptım ama Valorant için ben çoğu oyunlarda overclock istiyorum. Öneriniz varsa yazabilir misiniz?

resim_2025-02-20_134649267.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı ekran kartını vaktinde kullanıyordum. Aşırı bir performans farkı olmayacaktır, onun yanında ise sıcaklık değerleri artacaktır. Şahsi fikrim gerek yok bence.

Hocam aynı ekran kartını vaktinde kullanıyordum. Aşırı bir performans farkı olmayacaktır, onun yanında ise sıcaklık değerleri artacaktır. Şahsi fikrim gerek yok bence.

Yine de FPS'e ihtiyacım var oyun oynayamıyorum çok da kullanmayacağım zaten yakında diğer PC gelecek.

Yapay zeka ile şöyle bir ayar yaptım ama Valorant için ben çoğu oyunlarda overclock istiyorum. Öneriniz varsa yazabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2428145
Yapay zeka veya gelişi güzel yapmanız iyi değil. Furmark testi ile test ede ede arttırmanız lazım.
Forumda rehberler mevcut.

Eki Görüntüle 2428145

Yapay zeka tam bir değer veremez. Test edip bir eşik bulmanız gerek. Ek olarak VBIOS editi ile voltajı arttırmadığınız sürece frekansları çok arttıramazsınız. Ekran gider, WattMan hatası verir vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı