Sadece bu üçü arasında seçim yapmam gerekiyor.Vatanda konuştuğum abi bana ikisi de iyi ama sapphire daha iyi demişti.Siz ne düşünüyorsunuz? Üstüne ekleyip MSi da alabilirim.
Bilal bu r9 280xlerde vapor olsun dual x olsun bunlar sadece soğutması mı iyi oluyor?Mesela vaporun performansı power color turbodudan fazla mı oluyor?
CymothoaExicua kardeş hem soğutma hem performans iyi olsun istiyorum.
Bilal bu r9 280xlerde vapor olsun dual x olsun bunlar sadece soğutması mı iyi oluyor?Mesela vaporun performansı power color turbodudan fazla mı oluyor?
CymothoaExicua kardeş hem soğutma hem performans iyi olsun istiyorum.
Ya şimdi firmalara bakarsan hepsi kartlarımız özel soğutmayla geliyor der.Sen de hak verirsin ki kimse 'benim malım kötü' demez oyun performansı olarak aralarında çok bi fark yok soğutma olayına gelirsek ben hiçbir teste inanmıyorum ama kullanıcılar Sapphire r9 280X vapor'dan gayet memnun ve bende çok zorlandığında 67-68 derece filan olduğunu gördüm e yani ekran kartı alırken kullananlardan daha sağlam kaynak var mı ? Bir de şu var fiyatları nerdeyse aynıydı vatan'da yorumda yapmıştım arkadaşa aldırdım ama kendim almadım 760 TL'den 840 lara çıktı bence var bir artısı bazı arkadaşlar buna doların yükselmesinden dolayı diyor ama dolar turboduo'ya uğramamış aynı fiyatta.