AMD Radeon RX 6600 - RX 6600 XT WattMan hatası var mı?

corollad4d

Decapat
Daha fazla  
Yukarıda dediğim gibi AMD'nin Radeon RX 6600 ya da XT serilerinde WattMan hatası var mı? Çözümleri nelerdir? WattMan hatası dışında başka sorunları var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık Radeon serisi, eski Radeon serisi değil. NVIDIA kartlardan ne daha az sorunlu, ne de daha çok. Bir problemi yok kısacası. Tek tük de olsa çıkabiliyor WattMan hatası alan kartlar fakat bu ihtimal çok çok düşük.

RX 6700 XT kullanıyorum. Elektrik kesintisinden sonra WattMan uyarısı geliyor. Onun dışında görmedim.
WattMan zaten bu işe yarıyor :D Bu tarz beklenmedik kesintilerde kartı korumaya yarayan bir nane aslında, fakat bazı kartlarda durduk yere çökme yaratabiliyor.

22.10.1 sürümünde Minecraft bile oynatmadı WattMan hatasından dolayı 6000 serisinde çözüldü diyenlere inanma dün yeni güncelleme geldi bugün test yapacağım kart 6600XT.

22.10.1 sürümünde Minecraft bile oynatmadı WattMan hatasından dolayı 6000 serisinde çözüldü diyenlere inanma dün yeni güncelleme geldi bugün test yapacağım kart 6600XT.
Kaç farklı kartta denediniz, sorabilir miyim? Ara sıra, özellikle 6600(XT) ve 6900 XT modellerinde, WattMan kaynaklı problemler devam edebiliyor fakat genel olarak forumlarda, kullanan kişilerde böyle bir şikayet yok.
Dediğim gibi bu oranlar çok az.

Kaç farklı kartta denediniz, sorabilir miyim? Ara sıra, özellikle 6600(XT) ve 6900 XT modellerinde, WattMan kaynaklı problemler devam edebiliyor fakat genel olarak forumlarda, kullanan kişilerde böyle bir şikayet yok.
Dediğim gibi bu oranlar çok az.

Kaç farklı kart derken? Birden fazla kartım yok maalesef tek bir kart aldık o da sorun çıkardı ve bence herkesin adına konuşmayın hatayı alıp da konu açmayan da var alıp açanda dolu.

Kaç farklı kart derken? Birden fazla kartım yok maalesef tek bir kart aldık o da sorun çıkardı ve bence herkesin adına konuşmayın hatayı alıp da konu açmayan da var alıp açanda dolu.
Şansınıza demek ki.. Çoğu insan böyle bir problemle karşılaşmıyor cidden. Hiç yoksa sürücü değiştirip denemenizi tavsiye ederim.

Şansınıza demek ki. Çoğu insan böyle bir problemle karşılaşmıyor cidden. Hiç yoksa sürücü değiştirip denemenizi tavsiye ederim.

Şans? Cidden komik o kadar para ver ve sürücüler çökmekten paranın hakkını alama her forumda sizlerden var her AMD kart alınır mı? Konusuna gelip "6000 serisin de o sorunlar çözüldü" diyorsunuz iyi günler ezbere konuşmaya devam.

Şans? Cidden komik o kadar para ver ve sürücüler çökmekten paranın hakkını alama her forumda sizlerden var her AMD kart alınır mı? Konusuna gelip "6000 serisin de o sorunlar çözüldü" diyorsunuz iyi günler ezbere konuşmaya devam.
Umarım kartınızla harika günler geçirirsiniz diyerek bu konuyu burada noktalamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı