Çözüldü AMD Radeon Settings Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berke3333

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sağ tık AMD'nin kendi yazılımına giriyorum hiçbir şey olmuyor ne olduğunu anlamadım. 1 aydan beri böyle neredeyse. DDU ile temiz kurulum yaptım son sürüm güncellemelerini de yaptım ama olmadı. Msi RX 570 ekran kartım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyordum hatta benim de ekran kartım RX 570. Ben Denetim Masası'ndan AMD Radeon'u sildim ve son sürümü indirdim, indirdikten sonra driver kurulumu yaparken sürümü gösteren bölüm gelince altında "Ek seçenekler" yazısına tıklayıp "fabrikasyon ayarları" kutucuğunu işaretleyip yükle dedim ve sorun çözüldü.
Eski sürücüyü kurup deneyin. Yenisinde bug olabilir.

Yanlış hatırlamıyosam kurduktan sonra dosyanın içine girim amd settings dosyasında yani çıkarttığınız dosyanın içindeki dosyanın içinde bir tane daha setup olacak ona basıp kurulumu yapılıyordu.

Kullanıcısı değilim ancak sürücü yanında yardımcı uygulama kuruyorsa Visual Runtime 20XY gibi onların sürüm uyuşmazlığı yada onarım yüklemesi lazımdır belki de.

AMD son zamanlarda bozuk sürücü yayınlamaya başladı. Bende R7 240 var güncelleme yaptım ekran kartının uygulaması gitti eski sürücüyü yeniden yükle.

Amd son zamanlarda bozuk sürücü yayinlamaya basladi.Bende R7 240 var guncelleme yaptim ekran kartinin uygulamasi gitti eski surucuyu yeniden yukle

Ortak özelliğiniz ne olablir acaba? İşletim sistemleriniz ne beyler

Aslinda AMD RADEON son zamanlarda olay oldu. 8.1 surucusu bozuk oldugu icin ekran karti guncelleniyor hata veriyor vede kendi uygulamasini siliyor. Kisacasi bir kodlama hatasi gibi.

Ortak özelliğiniz ne olablir acaba? İşletim sistemleriniz ne beyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…