Çözüldü AMD Radeon Settings Custom Resolution ekranın yarısının siyah olması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben Custom Resolution'u 1080x1080 ayarladım. Ölçekleme modu tam panel olmasına rağmen ekranın yarısı siyah. Ekran kartım MSI AMD RX 470 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yayıncılar yapıyor bro.
1296'ya 1080 yapınca da aynı sorun oluyor.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Sorunu çözdüm monitörüm 59 Hertz'de çalışıyormuş. 60 Hertz yaptım ve sorun çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Özel mönitör mu kullanıyorsun? 1080x1080 kare olur zaten mantıken. 1920x1080 olarak dene.

Ben 1080 X 1080 kullanmak istediğim için konuyu açtım. 1920 X 1080 yapmayı ben de biliyorm.

Öncelikle üslubunu sevmedim. 1080x1080 kullanacaksan kare kullanacaksın.
Mantıken kare olacak ki o yüzden kenarları siyah.

Kusura bakma üslubum için ama uzun süredir uğraşıyorum sinirliyim biraz kb.

Radeon ayarlarındaki ekran kısmında "Ölçekleme Modu: Tam Panel" olarak şekilde ayarlamayı deneyin.

Yayıncılar yapıyor bro.
1296'ya 1080 yapınca da aynı sorun oluyor.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Sorunu çözdüm monitörüm 59 Hertz'de çalışıyormuş. 60 Hertz yaptım ve sorun çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Reis birşey diycem sana benim pc de 59 hertz'deydi 60'a çektim ancak hâla birşey düzelmedi sen acaba nerden 60 hertz yaptın söylersen sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…