AMD Radeon Software 24.6.1 stutter yapabilir

DDU ile mi gectiniz? DDU ile gecindiyse temiz sildiginden shader cache de siliniyor olabilir ve bu 24.6.1 surum, shader cacheyi iyi olusturamiyorsa bundan dolayi stutter olabilir. Ama yukseltirken shader cache silinmiyorsa bu surumde stutter olmayabilir veya karta gore de degisiyordur benim tahminim bu sekilde. Tabii ki stutterin tek kaynagi shader cache degil bu surumde ne varsa artik RX 6600'de stutter yapti normal olmadigini anlamistim zaten. Tek stutter degil, ani FPS dusmesi de yogundu.

Eskisine göre pekala düzelmiş durumda, özellikle 500 serisine nazaran sorun yok diyebiliriz. F/P ürünleri kötülemekten ne zaman vazgeçeceksiniz?
Duzelmiste düzelmis hep bu sözler AMD'den çıkıyor. piyasada 2006'dan beri ekran kartı üretiyorlar hala sorunlar devam etmekte ve sürücü sürümünü değiştirmekten başka bilinen radikal çözümü yok . Benim bildiğim şuan 1 seneden beri gpu üretmeye başlayan Intel bile sürücü konumunda daha düzgün ilerlemekte.

@Prime777 Hocam merhabalar, gördüğüm üzere sizde de RX6600 var. 24.5.1 sürümü için olan uygun versiyonu herhangi bir siteye yükleyip bana gönderebilir misiniz acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı