6400 veya 6500 XT mi kullanıyorsunuz?Hocam geçen aynısı bende oldu sil yükle yaptım o durumu bende anlamadım başka bir forumda Windows 10 güncellemeleriyle alakalı denmişti ama siz kapatmanıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum. Ayrıca bu AMD şu driver sorunlarını cidden çözmeli. Ekran kartı driverında normalde kayıt alma diye bir şey var ama bende çalışmıyor böyle bir şey yaşıyormusunuz sizde?
RX 6600 kullanıyorum hocam.6400 veya 6500 XT mi kullanıyorsunuz?
@Martian95 Sürücü güncellemelerini regedit üzerinden kapatın, Google'da ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.
AMD üzerinde OC işlemi yaptığımda ben de ReLive kullanamıyorum. Sizin probleminiz de ondan olabilir. MSI Afterburner üzerinde yaparsam ReLive çalışıyor.RX 6600 kullanıyorum hocam.
Hiç Overclock yapmadım hocam pc geldiğinden beri normal ayarında.AMD üzerinde OC işlemi yaptığımda ben de ReLive kullanamıyorum. Sizin probleminiz de ondan olabilir. MSI Afterburner üzerinde yaparsam ReLive çalışıyor.
Valla ilk defa karşılaştım böyle bir problemle. Diğer programlarla kayıt alabiliyorsanız sorun yoktur kartta.Hiç Overclock yapmadım hocam pc geldiğinden beri normal ayarında.
Hiç denemedim hocam teşekkürler yinede ilginiz için.Valla ilk defa karşılaştım böyle bir problemle. Diğer programlarla kayıt alabiliyorsanız sorun yoktur kartta.
Hocam geçen aynısı bende oldu sil yükle yaptım o durumu bende anlamadım başka bir forumda Windows 10 güncellemeleriyle alakalı denmişti ama siz kapatmanıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum. Ayrıca bu AMD şu driver sorunlarını cidden çözmeli. Ekran kartı driverında normalde kayıt alma diye bir şey var ama bende çalışmıyor böyle bir şey yaşıyor musunuz sizde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.