AMD Radeon Software Adrenalin Edition sürekli kendini siliyor

Martian95

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi sürekli 1-2 ay aradan sonra masaüstünde sağ tıkladığımda yok oluyor. Yok mu bu gıcık durumun çözümü? Windows 10 Drive güncelleme otomatik olayını kapatmama rağmen oluyor.

Hocam geçen aynısı bende oldu sil yükle yaptım o durumu bende anlamadım başka bir forumda Windows 10 güncellemeleriyle alakalı denmişti ama siz kapatmanıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum. Ayrıca bu AMD şu driver sorunlarını cidden çözmeli. Ekran kartı driverında normalde kayıt alma diye bir şey var ama bende çalışmıyor böyle bir şey yaşıyormusunuz sizde?

Hocam geçen aynısı bende oldu sil yükle yaptım o durumu bende anlamadım başka bir forumda Windows 10 güncellemeleriyle alakalı denmişti ama siz kapatmanıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum. Ayrıca bu AMD şu driver sorunlarını cidden çözmeli. Ekran kartı driverında normalde kayıt alma diye bir şey var ama bende çalışmıyor böyle bir şey yaşıyormusunuz sizde?
6400 veya 6500 XT mi kullanıyorsunuz?

@Martian95 Sürücü güncellemelerini regedit üzerinden kapatın, Google'da ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.

Hocam geçen aynısı bende oldu sil yükle yaptım o durumu bende anlamadım başka bir forumda Windows 10 güncellemeleriyle alakalı denmişti ama siz kapatmanıza rağmen olmuyorsa bilemiyorum. Ayrıca bu AMD şu driver sorunlarını cidden çözmeli. Ekran kartı driverında normalde kayıt alma diye bir şey var ama bende çalışmıyor böyle bir şey yaşıyor musunuz sizde?

Kayıt almada sorun yaşamıyorum sadece bazen sesi kayıt etmiyor. Reddit'te başka bir çözüm baktım bilgisayar yönetim şablonları kısmında birkaç ayar kurcaladım, bakalım bir daha yaşayacak mıyım?

Bende de oluyor aynısı windows 11 kullanıyorum bu yüzden normal versiyonu çalışmıyor adrenalin indiriyorum çok zaman geçmeden siliniyor. Dün gece format attım ondan sonra başladı hep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı