L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 7 Haziran 2023 #11 C:\Users\AppData\Local\AMD\CN konumuna gidip orada bulunan dosya isimlerini atar mısınız?
TheMeteAdam Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO. Cinsiyet Erkek Meslek Day Trader 7 Haziran 2023 #12 laifodes dedi: C:\Users\AppData\Local\AMD\CN konumuna gidip orada bulunan dosya isimlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Konuda dediği gibi 0 yazmadır, yetkileri reddetmedir hepsini harfiyen yaptım. laifodes dedi: C:\Users\AppData\Local\AMD\CN konumuna gidip orada bulunan dosya isimlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben bu gmrevert.blb dosyasının içinede 0 koydum ama koyulacak mıydı? Bir şey diyeceğim bir anda kendi kendine geldi ve şu an sorunsuz. Teşekkür ederim sanırım beklemek gerekiyordu. alt + r basınca açılmıştı. Her açtığımda alt + r basınca kullanılabilir oluyor ve aşırı aşırı derece kasıyor. Kafası esincede açılmıyor. Çok yazdım ama son noktayı attım. LivelyWallpaper'ı kapadığım an her şey normale döndü. İlk başlarda böyle bir sıkıntı yoktu ancak bilemeyeceğim. Son düzenleme: 7 Haziran 2023
laifodes dedi: C:\Users\AppData\Local\AMD\CN konumuna gidip orada bulunan dosya isimlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Konuda dediği gibi 0 yazmadır, yetkileri reddetmedir hepsini harfiyen yaptım. laifodes dedi: C:\Users\AppData\Local\AMD\CN konumuna gidip orada bulunan dosya isimlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben bu gmrevert.blb dosyasının içinede 0 koydum ama koyulacak mıydı? Bir şey diyeceğim bir anda kendi kendine geldi ve şu an sorunsuz. Teşekkür ederim sanırım beklemek gerekiyordu. alt + r basınca açılmıştı. Her açtığımda alt + r basınca kullanılabilir oluyor ve aşırı aşırı derece kasıyor. Kafası esincede açılmıyor. Çok yazdım ama son noktayı attım. LivelyWallpaper'ı kapadığım an her şey normale döndü. İlk başlarda böyle bir sıkıntı yoktu ancak bilemeyeceğim.