CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2020 #1 İyi günler, AMD ekran kaydı alamıyorum. Masaüstü kaydedici açık AMD'nin son 2 driverini da yükledim gene düzelmedi. Yardım eder misiniz?
İyi günler, AMD ekran kaydı alamıyorum. Masaüstü kaydedici açık AMD'nin son 2 driverini da yükledim gene düzelmedi. Yardım eder misiniz?
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 23 Aralık 2020 #2 Hic uğraşmayın kayıt edilsede dosya hatalı oluyor Artı -1 Eksi
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2020 #3 Black_deagle dedi: Hiç uğraşmayın kayıt edilse de dosya hatalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ya reis diğerleri aşırı FPS düşüşüne yol açıyor. Artı 0 Eksi
Black_deagle dedi: Hiç uğraşmayın kayıt edilse de dosya hatalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ya reis diğerleri aşırı FPS düşüşüne yol açıyor.
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 23 Aralık 2020 #4 CptnAktas dedi: Ya reis diğerleri aşırı FPS düşüşüne yol açıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ben çok denedim fakat hep hata aldım hiç olmadı Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Ya reis diğerleri aşırı FPS düşüşüne yol açıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ben çok denedim fakat hep hata aldım hiç olmadı
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2020 #5 Black_deagle dedi: Haklısınız ben çok denedim fakat hep hata aldım hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Peki performansı çok düşürmeyecek program önerir misiniz? Artı 0 Eksi
Black_deagle dedi: Haklısınız ben çok denedim fakat hep hata aldım hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Peki performansı çok düşürmeyecek program önerir misiniz?
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 24 Aralık 2020 #6 CptnAktas dedi: Peki performansı çok düşürmeyecek program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fraps var lakin kullanması zor ve video boyutu biraz yüksek. Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Peki performansı çok düşürmeyecek program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fraps var lakin kullanması zor ve video boyutu biraz yüksek.
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #7 Black_deagle dedi: Fraps var lakin kullanması zor ve video boyutu biraz yüksek. Genişletmek için tıkla... OBS 20'ye yakın FPS düşürüyor başka bir önerin var mı? Artı 0 Eksi
Black_deagle dedi: Fraps var lakin kullanması zor ve video boyutu biraz yüksek. Genişletmek için tıkla... OBS 20'ye yakın FPS düşürüyor başka bir önerin var mı?
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 24 Aralık 2020 #8 CptnAktas dedi: OBS 20'ye yakın FPS düşürüyor başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Malesef Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: OBS 20'ye yakın FPS düşürüyor başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Malesef
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #9 Win+Tab yaparak Xbox Game bar üzerinden ekran kaydı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #10 IbrahimKY dedi: Win+Tab yaparak Xbox Game bar üzerinden ekran kaydı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performansı çok düşürür mü? Artı 0 Eksi
IbrahimKY dedi: Win+Tab yaparak Xbox Game bar üzerinden ekran kaydı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performansı çok düşürür mü?