CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2020 #1 İyi günler, AMD ekran kaydı alamıyorum. Masaüstü kaydedici açık AMD'nin son 2 driverini da yükledim gene düzelmedi. Yardım eder misiniz?
İyi günler, AMD ekran kaydı alamıyorum. Masaüstü kaydedici açık AMD'nin son 2 driverini da yükledim gene düzelmedi. Yardım eder misiniz?
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 CptnAktas dedi: Performansı çok düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Pek kullanmadığım için çok bir bilgim yok. Bir deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Performansı çok düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Pek kullanmadığım için çok bir bilgim yok. Bir deneyin isterseniz.
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #12 Black_deagle dedi: Hiç uğraşmayın kayıt edilse de dosya hatalı oluyor Genişletmek için tıkla... Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? RX580 kullanıcısıyım, bir kere bile kayıtta sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
Black_deagle dedi: Hiç uğraşmayın kayıt edilse de dosya hatalı oluyor Genişletmek için tıkla... Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? RX580 kullanıcısıyım, bir kere bile kayıtta sorun çıkmadı.
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 24 Aralık 2020 #13 Asulian dedi: Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? RX580 kullanıcısıyım, bir kere bile kayıtta sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum ben çok denedim herseferinde kayıt ettim ve format yanlış hatası aldım. Artı 0 Eksi
Asulian dedi: Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? RX580 kullanıcısıyım, bir kere bile kayıtta sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum ben çok denedim herseferinde kayıt ettim ve format yanlış hatası aldım.
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #14 Black_deagle dedi: Dostum ben çok denedim herseferinde kayıt ettim ve format yanlış hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Sizde olan bir şey, genelleme yapmayın. Artı 0 Eksi
Black_deagle dedi: Dostum ben çok denedim herseferinde kayıt ettim ve format yanlış hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Sizde olan bir şey, genelleme yapmayın.
Black_deagle Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 207 Yer system32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek regedit 24 Aralık 2020 #15 Asulian dedi: Sizde olan bir şey, genelleme yapmayın. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Pardon Artı 0 Eksi
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #16 Asulian dedi: Sizde olan bir şey, genelleme yapmayın. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelteceğimi biliyormusunuz Artı 0 Eksi
Asulian dedi: Sizde olan bir şey, genelleme yapmayın. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelteceğimi biliyormusunuz
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #17 CptnAktas dedi: Nasıl düzelteceğimi biliyor musunuz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: Nasıl düzelteceğimi biliyor musunuz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir?
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #18 Asulian dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... R7 370 4 GB. Artı 0 Eksi
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #19 CptnAktas dedi: R7 370 4 GB. Genişletmek için tıkla... RX580'den önce R7 240 kullanıyordum, kayıt alınmıyordu onda da, belki R7 serisinde kayıt alınmıyordur bilemiyorum. Artı 0 Eksi
CptnAktas dedi: R7 370 4 GB. Genişletmek için tıkla... RX580'den önce R7 240 kullanıyordum, kayıt alınmıyordu onda da, belki R7 serisinde kayıt alınmıyordur bilemiyorum.
KS KS CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #20 Asulian dedi: RX580'den önce R7 240 kullanıyordum, kayıt alınmıyordu onda da, belki R7 serisinde kayıt alınmıyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangi programı kullanmalıyım FPS'yi en az düşürücek. Artı 0 Eksi
Asulian dedi: RX580'den önce R7 240 kullanıyordum, kayıt alınmıyordu onda da, belki R7 serisinde kayıt alınmıyordur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangi programı kullanmalıyım FPS'yi en az düşürücek.