Oyundaki görüntü cansızlığını canlandırmak için renk ayarlarıyla oynadım fakat bu ayarlar oyunla kalıcı olmadı, normal sistemime de yansıdı sıfırlamanın yolu var mı?
Fabrika ayarlarını sıfırladım fakat görüntü hala aynı soluk aşırı cansız ve renk tonu berbat.Sistem sekmesinde sıfırla gibi seçenek olması lazım.
Fabrika ayarlarını sıfırladım fakat görüntü hala aynı soluk aşırı cansız ve renk tonu berbat.
- Denetim Masası > renk yönetimi > cihaz olarak monitörünü seç.
- Tüm renk profillerini kaldır.
- Windows'u yeniden başlat.
Uyarı vermediği profilleri kaldırın.Hocam bahsettiğiniz kısımda bir sürü profil var ve bazılarında uyarı veriyor sistemin kendi profili olduğuna dair.
Uyarı vermediği profilleri kaldırın.
Wcs aygıt profilleri, wcs görüntüleme koşulları profilleri, wcs skala eşleştirme profilleri, ICC profilleri var hocam hangisinden bahsediyordunuz.
Düzelmezse birde şunları deneyin.Wcs aygıt profilleri, wcs görüntüleme koşulları profilleri, wcs skala eşleştirme profilleri, ICC profilleri var hocam hangisinden bahsediyordunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.